Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2024 o 11:26
Čas čítania 0:42
Radoslava Juračková

Martin Novák má prestávku od natáčania šou Na nože. Na novú sériu si budeš musieť počkať

FILMY A SERIÁLY NA NOŽE REALITY ŠOU TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Výroba ďalších častí sa zatiaľ nezačala. Markíza to kompenzuje reprízami.

Markíza oznámila pauzu od natáčania jednej z najúspešnejších šou. Na nože túto jeseň nebude na televíznych obrazovkách, šou vystriedajú nové časti Extrémnych premien, informuje Mediaboom.sk

Odporúčané
Zverejnili nové informácie o ďalšej sérii populárneho seriálu Dunaj. Tvorcovia už pripravujú aj 8. sériu Zverejnili nové informácie o ďalšej sérii populárneho seriálu Dunaj. Tvorcovia už pripravujú aj 8. sériu 22. júna 2024 o 11:44

Kuchárska šou v hlavnej úlohe s Martinom Novákom sa teší veľkej obľube. Slovenský šéfkuchár v nej cestuje po slovenských reštauráciách a majiteľom prevádzok dáva cenné rady, ako zlepšiť a nakopnúť svoj nie vždy úplne fungujúci gastrobiznis. 

Aj napriek tomu, že v máji televízia odvysielala poslednú epizódu tretej série šou, rozhodla sa, že fanúšikom prinesie archívne diely. Až do konca leta môžeš každú stredu sledovať predošlé série. Niektoré epizódy však strieda futbalové EURO.

Martin Novák, Na nože
Zdroj: TV Markíza
Odporúčané
Martin Novák: Radšej by som poslal holú fotku svojej tanečnej partnerke, ako si dal odstrániť tetovania (CLOSE FRIENDS) Martin Novák: Radšej by som poslal holú fotku svojej tanečnej partnerke, ako si dal odstrániť tetovania (CLOSE FRIENDS) 9. apríla 2024 o 10:48

Výroba šou sa začne po lete

Martin Novák má za sebou náročné obdobie. Okrem natáčania kuchárskej šou si tento rok zatancoval aj v markízackom Let’s Dance. Tanečná šou si vyžaduje náročné tréningy, ktoré môžu byť v kombinácii s nakrúcaním ďalšej šou vyčerpávajúce.

V rozhovore pre televíziu Markíza kuchár potvrdil, že nakrúcanie štvrtej série sa začne na jeseň. Špecifikoval, že výroba sa začne koncom septembra. Ako odhaduje Mediaboom, na televízne obrazovky by sa mohla úspešná šou dostať budúci rok na jar. 

Domov
Zdieľať
Diskusia