Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2024 o 12:21
Čas čítania 0:36
Radoslava Juračková

Slováci a Česi sú z novej série House of the Dragon nadšení. Prvej epizóde udelili 93 %

FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY HBO HBO SERIÁLY HOUSE OF THE DRAGON
Uložiť Uložené

Seriál príbehovo predchádza kultovému Game of Thrones.

V nedeľu 16. júna vyšla prvá epizóda druhej série House of Dragon. Na portáli ČSFD ju hodnotilo už takmer 100 ľudí, ktorí epizóde dokopy udelili až 93 %. Avšak vzhľadom na to, že je epizóda na streamovacej platforme dostupná krátko, hodnotenie sa bude v priebehu najbližších dní určite ešte meniť.

„Je to tu, Hra o tróny, respektíve Rod draka je späť v plnej paráde. Už len pri úvodnej znelke sa mi vhŕkli slzy do očí,“ píše jeden z fanúšikov na ČSFD.

„Seriálový deň D tohto roku je tu a nemohol dopadnúť lepšie. Už len nové intro so starou dobrou známou hudbou mi nahnalo takú husiu kožu, že som sa jej nezbavil až do drsného konca,“ neskrýva svoje nadšenie ďalší divák.

Nová séria bude mať dokopy 8 epizód a diely budú vychádzať každý týždeň. Seriál je adaptáciou knihy Oheň a krv. Dej sa odohráva približne dvesto rokov pred Hrou o tróny a rozpráva príbeh o rode Targaryenovcov.

Domov
Zdieľať
Diskusia