Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2024 o 8:10
Čas čítania 0:41
Radoslava Juračková

Exmanžel Zuzany Čaputovej prehovoril o nádore dcéry. „Bolo to ťažké pre nás všetkých,“ povedal otec

OSOBNOSTI DETI RAKOVINA ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

V roku 2019 našli jej mladšej dcére nádor na mozgu.

V pondelok obletela Slovensko správa, že Zuzana Čaputová v roku 2019 takmer nenastúpila do funkcie. V knižnom rozhovore českého týždenníka Respekt s názvom Nestratiť sa sama sebe priznala, že týždeň pred inauguráciou sa dozvedela, že jej mladšia dcéra Emma má nádor na mozgu.

Séria vyšetrení však ukázala, že nález nie je nebezpečný. Náročné obdobie v rodine bývalej prezidentky opísal pre Nový Čas jej bývalý manžel Ivan Čaputa. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Čaputová (@zuzana_caputova)

Rodina prežívala ťažké časy

Dcéra Emma sa dlhodobo sťažovala na bolesti hlavy a Zuzana Čaputová ju dala vyšetriť spolu so staršou dcérou, ktorá sa zranila počas hodiny telesnej výchovy. „Bola to veľká emocionálna strela do najslabšieho miesta, ktoré mám – moje deti. Alebo presnejšie do najsilnejšieho miesta,“ povedala v rozhovore Čaputová.

„Bolo to ťažké obdobie pre nás všetkých, ale veril som, že to bude v poriadku. Postupné vyšetrenia potvrdili, že by ten nález nemal byť nebezpečný. Ale neistota na začiatku a obava boli ťažké pre všetkých, najmä pre Emmku,“ zdôveril sa Ivan Čaputa pre Nový Čas.

Domov
Zdieľať
Diskusia