Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
18. júna 2024 o 12:26
Čas čítania 0:55
Barbora Adamkovičová

Nová dvojica z Telerána rozdelila divákov. Niektorí sú z prejavu moderátorov zhrození, iní ich však chvália

FILMY A SERIÁLY MISS SLOVENSKO TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Podľa fanúšikov relácie moderátorka „škrieka“ a jej kolega je zase „vo všetkom nepríjemný“. Pohoršené reakcie si diváci nenechali pre seba.

Od rozlúčky moderátorskej dvojice s obľúbenou rannou reláciou Teleráno neubehol ani mesiac a Lenka Šóošová a Roman Juraško už majú svojich nástupcov. Okrem Kvetky Horváthovej s Tomášom Juríčkom a Lucie Hlaváčkovej s Matúšom Krnčokom sa na televíznych obrazovkách predstavili nové tváre.

„Veríme, že si nás zapnete už tento utorok a že to nebude poslednýkrát. Tešíme sa na vás,“ prihovorila sa divákom dvojica pred svojou premiérou na televíznych obrazovkách.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Teleráno (@telerano)

V dnešnom vydaní Telerána sa divákom predstavili Simona Ondrušková s Marekom Polomským, no v publiku dobrý prvý dojem nezanechali. „To čo je za moderátorku? Vôbec nemá príjemný fonetický hlas, škrieka a je totálne neempatická, pýta sa naučene. Síce mladá, ale katastrofa,“ prehovorila jedna z komentujúcich pod príspevkom na facebookovej stránke relácie. 

Divákom sa nová dvojica nepáči

K negatívnym komentárom sa pripojili aj iní diváci Telerána, niektorí dokonca priznali, že reláciu nedokázali ďalej pozerať, museli ju prepnúť. Ľuďom neprekážala len Ondrušková, ale aj jej moderátorský kolega. Podľa slov jednej z komentujúcich je „vo všetkom nepríjemný“. Na obranu dvojice sa však postavili viacerí diváci populárnej relácie, tí si oboch moderátorov chvália a TV Markíza odkázali, že sa tešia na ďalšie epizódy.

Odporúčané
Lesana Krausková zo seriálu Dunaj: Keď ma nevzali na VŠMU, chcela som skončiť s herectvom. Workoholizmus nie je na obdiv Lesana Krausková zo seriálu Dunaj: Keď ma nevzali na VŠMU, chcela som skončiť s herectvom. Workoholizmus nie je na obdiv 14. septembra 2024 o 9:30

Novú dvojicu z Telerána si však už v médiách počuť mohol – Ondruškovú z vysielania Rádia Európa 2, Polomského zase zo sprievodu minuloročného Miss Slovensko.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Teleráno (@telerano)

Domov
Zdieľať
Diskusia