Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 17. októbra 2024 o 8:03
Čas čítania 0:42
Radoslava Juračková

Venom sa vracia v tretej časti. Tvorcovia sľubujú ešte viac akcie

FILMY A SERIÁLY AKČNÉ FILMY MARVEL NAJLEPŠIE FILMY NAJOČAKÁVANEJŠIE FILMY 2024
Uložiť Uložené

V druhej časti odhalili identitu Venoma a v tretej sa dá na útek.

Ďalšie pokračovanie obľúbenej marvelovky Venom príde do slovenských kín už 24. októbra. Diel má príznačný názov: Posledný tanec, je to totiž posledná časť trilógie. Na začiatku filmu sú pripomenuté dôležité momenty z predošlých častí. Mali by ho teda pochopiť aj tí, ktorí ich nevideli. Tvorcovia navyše sľubujú dávku akčnosti i komédie.

Hlavnú postavu stvárňuje Tom Hardy. Vo filme vystupuje ako bývalý reportér, ktorý je spojený s mimozemským symbiontom Venomom. Režisérka filmu sľubuje, že trojka bude vynikať svojou akčnosťou. Dej sa má začať útekom.

Po odhalení identity ho naháňa polícia i krvilačné beštie. „Po jednotke sme vedeli, že dvojka ju musí prerásť. A s trojkou je všetko ešte väčšie a ešte šialenejšie. Ale tiež sme sa viac opreli do komediálnej a akčnej stránky filmu," citujú jej slová tvorcovia v tlačovej správe.

Okrem prepracovaného spracovania sa diváci môžu tešiť aj na kvalitnú hudbu. Vo filme odznejú skladby aj od ikonických kapiel ako Abba či Queen. Venom dlhodobo patrí k obľúbeným marvelovkám. Dokazuje to aj fakt, že prvé dve časti zarobili tvorcom vyše 1,3 miliardy dolárov (1,1 mld eur).

Späť
Zdieľať
Diskusia