Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
dnes 15. októbra 2024 o 8:08
Čas čítania 0:58
Karolína Uličná

MMA zápasník Patrik Kincl mal vážnu autonehodu. Havaroval, keď sa vracal z prehratého titulového zápasu

OSOBNOSTI AUTONEHODA MMA OKTAGON MMA PATRIK KINCL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V aute sedel spoločne s jeho manželkou. Našťastie sa im nič vážne nestalo

Známy MMA bojovník Patrik Kincl mal vážnu autonehodu. Spoločne s jeho manželkou sa vracali z Frankfurtu, kde mal 35-ročný športovec titulový zápas v strednej váhe. Patrik neskôr na Instagrame prezradil detaily.

„Sedíme dolu hlavou a ja stláčam tlačidlo SOS v Toyote. Pýtam sa ženy, či je v poriadku, a do toho už hovorím s operátorom. Pribiehajú prví ľudia, ktorí mi z telefonátu robia celkom hokej. Odpútam seba, potom ženu a podávam ju ľuďom vonku. Je v šoku a som rád, že ju vezmú k sebe do auta skôr, ako príde sanitka, a ja môžem riešiť veci okolo auta,“ hovorí Patrik.

Patrik Kincl
Zdroj: Instagram/@patrik_kincl

Zároveň vyvrátil aj rôzne teórie o tom, že jazdil rýchlo. Podľa jeho slov to bolo spôsobené

tým, že na cestách bolo mokro a on boľavý po zápase musel šoférovať. Kincl teda pravdepodobne dostal šmyk, počas ktorého sa snažil auto nasmerovať na krajnicu. Nanešťastie trafil priekopu a auto sa prevrátilo a skončilo na streche.

On aj manželka vyšli bez väčších zranení. Jeho auto však skončilo „na totálku“ a je nepoužiteľné. K celému incidentu nahral Patrik aj viac ako 21-minútové video na Youtube.  

Odporúčané
Mach Muradov: Nič na mňa nemajú, budem pokračovať v boji za svoje doklady v Českej republike. Po zápase pôjdem na dovolenku Mach Muradov: Nič na mňa nemajú, budem pokračovať v boji za svoje doklady v Českej republike. Po zápase pôjdem na dovolenku 19. septembra 2024 o 12:30

Patrik spoločne s manželkou navštívili Frankfurt, aby si na sobotnom turnaji OKTAGON 62 obhájil titul šampióna. Jeho súper Kerim Engizek bol však lepšie pripravený a Patrik stratil svoj pás. Stratou pásu sa inšpiroval a spomínané video na Youtube pomenoval: „V živote sú aj dôležitejšie pásy“. Metaforou odkázal na bezpečnostný pás v aute. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domov
Zdieľať
Diskusia