Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 20. októbra 2024 o 9:37
Čas čítania 0:41
Barbora Fábryová

VIDEO: Otec Liama Payna prišiel na miesto činu do Argentíny. Bol na balkóne, z ktorého spadol jeho syn

HUDBA ÚMRTIA ZNÁMYCH OSOBNOSTÍ
Uložiť Uložené

Geoff Payne sa poďakoval všetkým fanúšikom a synovi pred hotelom zapálil sviečku.

Otec Liama ​​Payna navštívil v Buenos Aires hotel, v ktorom jeho syn zomrel. Geoff Payne sa pred hotelom stretol so smútiacimi fanúšikmi a pozrel sa aj na balkón, z ktorého syn vypadol, informuje BBC.

Počas toho, ako zapaľoval sviečku pri „pamätníku“ svojho syna, fanúšikovia sa snažili vytvoriť stenu a zablokovať tak paparazzom výhľad. Bianca Gallorini, ktorá pomáhala zorganizovať provizórnu bariéru, povedala, že fanúšikovia chceli dať pánovi Payneovi „chvíľu“, aby vyjadril svoje city. Celú návštevu pokrývala argentínska televízia, a to aj napriek tomu, že rodina žiadala o súkromie.

Geoff Payne prišiel do Argentíny, aby oficiálne identifikoval telo svojho syna. Zatiaľ nie je známe, kedy ho prepravia do Spojeného kráľovstva, pretože vyšetrovanie jeho smrti naďalej pokračuje.

Liam Payne zomrel 16. októbra v Argentíne po páde z tretieho poschodia hotela. Spevák zomrel na následky zlomeniny lebky. Spadnúť mal z výšky viac ako 13,5 metra.

Domov
Zdieľať
Diskusia