Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Tento článok je PR správa spoločnosti SodaStream.
26. júna 2024 o 13:00
Čas čítania 1:56
Sponzorovaný obsah

SodaStream predstavil nový dizajnový prístroj, na Slovensku je dostupných len 500 kusov. Takto vyzerá limitovaná edícia (FOTO)

SodaStream predstavil nový dizajnový prístroj, na Slovensku je dostupných len 500 kusov. Takto vyzerá limitovaná edícia (FOTO)
Zdroj: SodaStream
TECH BÝVANIE DOMÁCNOSŤ VECI V DOMÁCNOSTI
Uložiť Uložené

Chceš ho mať doma aj ty?

Známa značka na výrobu perlivej vody predstavila nový dizajnový kúsok. Avšak, nebude pre každého. Táto chladná modrá krása SodaStream Misty Blue bude robiť spoločnosť len 500 ľuďom na Slovensku. Tak prečo nie aj práve tebe?

Určite ti záleží na tom, aby veci okolo teba vyjadrovali aj tvoju originalitu, a zároveň chceš, aby aj fungovali a prinášali ti do života radosť. SodaStream ART Misty Blue spája oboje. Je ideálny pre tých, ktorí si zakladajú na dizajne a kvalite. Prístroj je dokonalým doplnkom pre každého, kto chce svoj domov obohatiť o kúsok moderného umenia.

SodaStream ART Misty Blue je viac než len pomocníkom na výrobu perlivej vody. Je to dizajnový skvost, s ktorým sa môže pýšiť len 500 ľudí. Vlastne v tejto chvíli to už ani nie je päťstovka, pretože o Misty je fakt záujem – stačí ti jeden pohľad na prístroj a je jasné prečo.

sodastream
Zdroj: SodaStream

ART je iný

Čo odlišuje SodaStream ART od ostatných prístrojov perlivej vody? Odpoveď je jednoduchá – páčka. Tradičné modely SodaStream používajú na sýtenie vody stláčanie gombíka. ART však priniesol revolúciu v podobe páčky, ktorá celý proces mení na zábavný a intuitívny zážitok, či už si urobíš sódu len tak do fľaše, alebo ju použiješ na svoje barmanské exhibície. Na tie sa ti hodia aj originálne príchute SodaStream Pepsi, Mirinda, 7UP, ich verzie bez cukru a celá plejáda ďalších obľúbených príchutí.

sodastream
Zdroj: sodastream
SodaStream ART Misty Blue kúpiš za 119 € cez oficiálny web SodaStream alebo e-shop PLANEO Elektro. V cene je zahrnutý: 1× prístroj ART MISTY BLUE modrý, 1× QuickConnect bombička C0₂ až pre 80 l a 1₂ fľaša fuse v modrej farbe Misty Blue s objemom 1 l.

Myslíš EKO? Povedz to bublinkami

V dnešnej dobe je ekologické myslenie neoddeliteľnou súčasťou životného štýlu všetkých uvedomelých ľudí. So SodaStreamom prispievaš k zníženiu spotreby jednorazových PET fliaš, ktoré nemusíš vláčiť z obchodu, doma skladovať a potom ich vliecť do fľaškomatu s cieľom dostať späť svoje peniaze.

Jedna bombička s potravinárskym CO₂, ktorú si dnes vymeníš takmer na každom rohu, vyrobí v závislosti od sýtenia 60 až 80 litrov perlivej vody. Jedna fľaša SodaStream, mimochodom, vhodná aj do umývačky, ti vydrží na sýtenie až 3 roky, čo výrazne znižuje množstvo odpadu a šetrí peniaze.

No a tie bublinky si spravíš vždy podľa toho, na aké máš chuť, a nemusia ti doma stáť tri fľaše s rôznymi stupňami nasýtenia, ktoré po otvorení aj tak po chvíli vyprchajú. Ty si nedaj vyprchať príležitosť mať limitku Misty Blue a kúp si ju už dnes. Jeho jemná bledomodrá farba dodáva eleganciu a štýl každému priestoru, či už ide o modernú kuchyňu, štýlový apartmán, alebo trendy loft.

Vieš, čo je ešte perfektné? Že aj keď máš doma starší prístroj na výrobu sódy akejkoľvek značky a kvality alebo len skrutkovaciu bombičku, stačí ich zobrať do najbližšej predajne PLANEO alebo NAY a dostaneš zaň zľavu na nový SodaStream. Ale pozor, Misty Blue ťa čaká exkluzívne len v sieti PLANEO a na sodastream.sk.

sodastream
Zdroj: SodaStream
Zisti viac o akcii Šrotovné
Domov
Zdieľať
Diskusia