Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2024 o 14:30
Čas čítania 7:29
Adriana Královičová

Simona Leskovská: Pri futbale si plním svoj profesijný sen. Po fotke s Ronaldom sa ma chceli fanúšikovia dotknúť (Rozhovor)

Simona Leskovská: Pri futbale si plním svoj profesijný sen. Po fotke s Ronaldom sa ma chceli fanúšikovia dotknúť (Rozhovor)
Zdroj: Instagram @simileskovska
ŠPORT EURO 2024 FUTBAL OSOBNOSTI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Simona Leskovská sa momentálne nachádza v Nemecku, kde fanúšikom prináša rozhovory z EURO 2024. Opísala nám, ako prežívala prvú výhru Slovenska, aj to, ako vyzerajú jej dni pri podobných podujatiach.

Športová novinárka Simona Leskovská sa momentálne nachádza na EURO 2024 v Nemecku, odkiaľ prináša rozhovory s futbalistami. Novinárskej práci sa venuje niekoľko rokov, aj keď ju mnohí z jej sna vysmiali. „Žena pri futbale a ešte aj z modelingového prostredia, to sa ti nesplní. Prešlo niekoľko rokov a tí ľudia, ktorí sa mi smiali, sa chcú so mnou teraz fotiť,“ hovorí pre Refresher Simona Leskovská.   

Na Instagrame ju sleduje 190-tisíc followerov a okrem moderovania sa venuje aj influencerstvu. Spolupráce si však vyberá svedomito a financie u nej nerozhodujú. „Odmietla som spoluprácu so značkou energetických nápojov, aj keď finančná odmena bola lákavá. Ja vyznávam zdravý životný štýl, takže by som také niečo nemohla prezentovať.“ V roku 2015 sa objavila v súťaži Miss Slovensko, a ako dodáva, paradoxne jej dnes prichádza viac modelingových ponúk, ako keď mala 20 rokov. 

Na štadiónoch má vždy dokonalý imidž a predvádza super outfity. V rozhovore prezradila, ako si pripravuje looky, či jej niekto pomáha a koľko oblečenia si musí so sebou zabaliť. Aký ošiaľ spôsobila jej fotografia s Ronaldom, či má kamarátske vzťahy so zahraničnými kolegyňami a či má trému pred najväčšími futbalovými hviezdami? Ako opísala atmosféru prvého vyhratého zápasu Slovenska, sa dočítaš v článku. 

simona leskovska, influencerka, móda, šport, futbal EURO 2024
Zdroj: Palo Gašpar

Momentálne sa nachádzaš v Nemecku na EURO 2024. Ako vyzerala tvoja príprava? 

Príprava prebiehala už počas kvalifikácie. Ja v Slovenskom futbalovom zväze pracujem už tretí rok a začínala som pri reprezentácii do 21 rokov. Už som si na tím zvykla, bol tam dobrý kolektív. V septembri, keď sme hrali s Portugalskom, som sa presunula k A-čku. 

Odporúčané
KVÍZ: Poznáš prezývky známych futbalistov? Uhádni, koho volajú Spice Boy, Žralok alebo Donatello KVÍZ: Poznáš prezývky známych futbalistov? Uhádni, koho volajú Spice Boy, Žralok alebo Donatello 17. júna 2024 o 11:00

Prešli sme trošku na iný koncept. Viac postujeme na sociálne siete a robíme veľa videí aj priamo z ihriska. Veľmi sa tento koncept ujal a stal sa obľúbeným. Keďže sme do novembra nevedeli, či na EURO 2024 pôjdeme, vždy sa primárne sústreďujeme od zápasu k zápasu. Príprava sa teda začala od nového roka. 

Vieš nám opísať trochu aj background toho, ako to tam vyzerá? 

Nominácia hráčov na EURO 2024 sa formovala do 7. júna. Mali sme pripravené koncepty, čo s hráčmi budeme natáčať, ale museli sme počkať na konkrétne mená. To EURO 2024 je také špecifické. Takmer na všetko má práva UEFA ako organizátor podujatia a druhý je vysielateľ, čo je v tomto prípade TV Markíza. Kým pri kvalifikácii patrilo prvé miesto nám, mohli sme si v podstate robiť, čo chceme a kedy chceme. 

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Skúšobné
0 €
7 dní bezplatne
Prístup ku prémiovým článkom
Najskôr máš predplatné na 7 dní zadarmo a následne od 5. 7. 2024 platíš 5 € raz za 4 týždne
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
za 5 €0
a čítaj všetko bez obmedzení
Vyskúšať zadarmo
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 162184 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako by opísala atmosféru pri prvej výhre Slovenska na EURO 2024. 
  • Ako vyzerajú jej bežné dni na takýchto podujatiach a aké platia pravidlá.
  • Koľko si so sebou berie oblečenia a či jej niekto pomáha. 
  • Čo spôsobila jej fotografia s Cristianom Ronaldom.
Domov
Zdieľať
Diskusia