Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
19. júna 2024 o 12:00
Čas čítania 0:35
Barbora Fábryová

Ďalší slovenský festival po 15 rokoch zrušili. Organizátori predali málo vstupeniek

SLOVENSKO FESTIVALY SPRÁVY Z DOMOVA TRNAVA
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Organizátori museli zrušiť ďalší slovenský festival.

  • Benefičný environmentálny open-air festival Ekofest museli organizátori pre vysoké náklady a nízky počet predaných vstupeniek zrušiť.
  • Vystúpiť na ňom mali známe slovenské mená ako Iné kafe, Lukáš Adamec či Karpina.
  • Usporiadatelia informujú, že všetci, ktorí si lístok na festival kúpili, dostanú svoje peniaze späť.

Prečo je to zaujímavé: Na Slovensku je to ďalší festival, ktorý museli organizátori zrušiť. Okrem trnavského Ekofestu sa Slováci nedočkajú ani obľúbeného rockového festivalu Topfest Slovakia.

Citát: „Milí fanúšikovia, opätovne by sme vás chceli informovať, že je nám to veľmi ľúto, ale z finančných dôvodov (vysoké náklady na festival a nízky počet predaných vstupeniek) budeme musieť v nastolenom trende rušenia slovenských festivalov pokračovať a tento ročník sa ani Ekofest bohužiaľ neuskutoční,“ napísali na Facebooku.

Širší kontext: Benefičný environmentálny open-air festival Ekofest vznikol ešte v roku 2008 v Trnave. Je jediný svojho druhu a konal sa každé leto. Jubilejný 15-ročník však už neoslávi. 

Odporúčané
Slovenský festival prekvapil nečakaným menom: v Nitre už toto leto vystúpi svetová rapová hviezda Tyga Slovenský festival prekvapil nečakaným menom: v Nitre už toto leto vystúpi svetová rapová hviezda Tyga 12. júna 2024 o 11:37
Odporúčané
Juraj Podmanický: Nikdy by som na festivale nemal sex na na záchode. V taške musíš mať jednu dôležitú vec Juraj Podmanický: Nikdy by som na festivale nemal sex na na záchode. V taške musíš mať jednu dôležitú vec 31. mája 2024 o 9:30
Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024 o 12:30
Domov
Zdieľať
Diskusia