Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2024 o 11:37
Čas čítania 0:35
Barbora Adamkovičová

Slovenský festival prekvapil nečakaným menom: v Nitre už toto leto vystúpi svetová rapová hviezda Tyga

HUDBA FESTIVALY NITRA SPEVÁCI A SPEVÁČKY
Uložiť Uložené

Organizátori novinku oznámili včera večer na svojom Instagrame. Organizátorov sme sa opýtali, koľko ich svetoznámy raper stál aj ako prebiehala komunikácia.

Jeden z najpopulárnejších svetových raperov vystúpi na slovenskom festivale. Tyga v rámci svojho očakávaného turné SUMMER TYPE SHI 24’ vystúpi už 29. augusta na Rubicon festivale v Nitre. O novinke informoval interpret a organizátori akcie na sociálnej sieti

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by RUBICON FESTIVAL (@rubiconfestival)

Redakcia Refresheru oslovila organizátora Rubicon festivalu Huga Vargu. Podľa neho nebolo vôbec ťažké kontaktovať Tygov tím, ba dokonca bol proces v porovnaní ostatnými umelcami jednoduchší. „Veľký shotout @jnoahenetertainment, ktorý nám so všetkým pomáha,“ vyzdvihol organizátor.

Na festivale sa môžeš tešiť nielen na ďalších zahraničných interpretov, ale aj na najväčších umelcov z českej a zo slovenskej scény. „Nechajme sa prekvapiť,“ navádza Varga. Predpredaj lístkov sa spustí už vo štvrtok 13. júna o 17.00 h. Organizátori si však sumu, ktorú známemu raperovi sľúbili, nechali pre seba. „To sa nehovorí,“ odvetil.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa T-Raww (@tyga)

Domov
Zdieľať
Diskusia