Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2021, 14:21
Čas čítania 1:27
Dominik Vetrák

Novú Snehulienku bude hrať herečka kolumbijského pôvodu, ľudia zúria

Novú Snehulienku bude hrať herečka kolumbijského pôvodu, ľudia zúria
Zdroj: Disney/20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY SNEHULIENKA A SEDEM TRPASLÍKOV
Uložiť Uložené

Ďalší disneyovský hraný animák naberá veľmi zaujímavú herečku.

Disney pokračuje v plánovaní hraných remakov svojich animovaných klasík. Naposledy sme videli celkom slušnú Cruellu s famóznou Emmou Stone čoby prequel pre 101 dalmatíncov. V súčasnosti sa natáča aj Malá morská panna, ktorú hrá afroamerická herečka Halle Bailey. Dnes už vieme o ďalšom plánovanom celovečeráku so skutočnými hercami.

Chystá sa remake Snehulienky a siedmich trpaslíkov. Hlavnú rolu pritom stvárni Rachel Zegler, 20-ročná vychádzajúca hviezda, ktorú najskôr uvidíme v inom projekte. Stvárni totiž hlavnú postavu v remaku West Side Story od Stevena Spielberga. Budúci rok sa zase predstaví v komiksovke Shazam 2. Následne sa môžeme tešiť na jej verziu Snehulienky. 

Odporúčané
Dwayne Johnson sa do Rýchlo a zbesilo dostal vďaka komentáru na Facebooku. Ako sa séria za 20 rokov zmenila a čo o nej nevieš? Dwayne Johnson sa do Rýchlo a zbesilo dostal vďaka komentáru na Facebooku. Ako sa séria za 20 rokov zmenila a čo o nej nevieš? 20. júna 2021, 12:30

Mnohí fanúšikovia spoločnosti Disney sú však proti tomuto obsadeniu. Herečka má totiž spolovice kolumbijský pôvod, čo by samo osebe kritikom ani neprekážalo, keby nemala trochu tmavšiu pokožku.

Domov
Zdieľať
Diskusia