Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2021, 15:30
Čas čítania 0:45
Richard Balog

Takmer 200 štvorcových metrov, drahé materiály a nadčasový dizajn v historických kulisách. Praha odkrýva ďalšie bývanie snov

Takmer 200 štvorcových metrov, drahé materiály a nadčasový dizajn v historických kulisách. Praha odkrýva ďalšie bývanie snov
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Lukratívna nehnuteľnosť je na rozhraní Starého a Nového Města Prahy, v pokojnej časti centra a zároveň v obklopení všetkými službami.

V životoch väčšiny z nás príde ten moment, keď začneme rozmýšľať o kúpe vlastného bývania. Každý má nastavené štandardy odlišne a dnes v spolupráci s realitnou kanceláriou Svoboda & Williams predstavíme tip na nehnuteľnosť pre náročných

Ide o veľkopodlažný byt v mestskej časti Staré Město (Praha 1), ktorý novým majiteľom ponúkne nielen lukratívnu polohu v pokojnej časti centra českej metropoly, ale aj vysoký komfort. 

Odporúčané
Vstúp s nami do vyše 600-tisícového mezonetu v historickom bytovom dome na pražskom Žižkove    Vstúp s nami do vyše 600-tisícového mezonetu v historickom bytovom dome na pražskom Žižkove 27. mája 2021, 7:18

Nádherné sídlo kompletne zariadila renomovaná česká dizajnérka, ktorá vsadila na kombináciu moderného, respektíve nadčasového zariadenia s historickými kulisami bytového domu. Práve tie vytvárajú unikátnu atmosféru, ktorá sa nedá ničím nahradiť. 

Priestory s celkovou podlažnou plochou 197 štvorcových metrov sú vybavené drevenými dubovými parketami, vstavanými nábytkami Lege Artis, spotrebičmi Miele či Gaggenau a batériami Gessi. V cene nehnuteľnosti sú aj umelecké diela od Evy Sakumy, respektíve Tomáša Němca. Pôvodné okná bielej farby sú repasované. 

Najviac plochy z celkovej výmery architekti vyčlenili pre obytný priestor s otvorenou kuchyňou a jedálňou, ktorý má 60 štvorcových metrov. Ide o priestor s rozlohou klasického 3-izbového bytu. 

Viac informácií o tejto ponuke vrátane ďalších benefitov a ceny nájdeš na webe realitnej kancelárie. Teraz si už vychutnaj galériu. 

Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams

Svoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & Williams
Zobraziť galériu
(15)
Domov
Zdieľať
Diskusia