Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams  
27. mája 2021, 7:18
Čas čítania 0:53
Richard Balog

Vstúp s nami do vyše 600-tisícového mezonetu v historickom bytovom dome na pražskom Žižkove

Vstúp s nami do vyše 600-tisícového mezonetu v historickom bytovom dome na pražskom Žižkove
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

České štúdio RDTH architekti vytvorilo citlivé návrhy rekonštrukcie, ktorých realizácia sa začne už o niekoľko týždňov a za srdce chytí aj tých najnáročnejších jedincov.

Praha je našou srdcovou záležitosťou a veľmi nás teší, že vďaka spolupráci s realitnou kanceláriou Svoboda & Williams môžeme predstavovať najzaujímavejšie nehnuteľnosti určené na predaj či prenájom. 

Tentoraz si ukážeme vizualizácie mezonetu v historickom bytovom dome, v ktorom sa už o niekoľko dní začnú rekonštrukčné práce a hotový bude už budúce leto. O nový vzhľad budovy sa postaralo domáce štúdio RDTH architekti. Ide o veľmi citlivý zásah, avšak s adekvátnym puncom moderny. Z portfólia spoločnosti pochádza aj návrh dvojpodlažného bývania, do ktorého sa zamiluješ na prvý pohľad. 

Odporúčané
Prinavrátenie atmosféry starej Bratislavy, ale aj moderný dizajn. Nazri s nami do veľkometrážneho bytu neďaleko Slavína Prinavrátenie atmosféry starej Bratislavy, ale aj moderný dizajn. Nazri s nami do veľkometrážneho bytu neďaleko Slavína 18. mája 2021, 17:26

Plocha nehnuteľnosti je rozložená na 5. a 6. podlaží, pričom celková výmera dosahuje 132 štvorcových metrov, v ktorých nie je započítaná priestranná terasa (11 štvorcových metrov) s výhľadom na Žižkov

V spodnej časti je umiestnená hlavná spálňa so šatníkom, s en suite kúpeľňou a balkónom, hosťovská izba s kúpeľňou a vstupná hala so schodiskom do podkrovia. Na vrchnom podlaží je otvorený obytný priestor s kuchyňou a so spomínanou terasou, chodba a toaleta. 

Byt bude odovzdaný s kompletne vybavenými kúpeľňami a súčasťou štandardu je klimatizácia, drevené podlahy, dvojkrídlové lakované dvere, jednokrídlové bezfalcové dvere, veľkoformátová dlažba a taktiež väčšina svietidiel. V obývacej izbe môže byť nainštalovaný krb na biolieh. 

Cena za toto mezonetové bývanie v širšom centre Prahy je stanovená na necelých 665 000 eur a viac bližších informácií nájdeš na webe realitnej kancelárie. Teraz si už vychutnaj galériu. 

Svoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & Williams
Zobraziť galériu
(12)
Viac podobných nehnuteľností nájdeš na stránkach realitnej kancelárie Svoboda & Williams.
Domov
Zdieľať
Diskusia