Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2021, 21:27
Čas čítania 0:51
Adam Novosad

Špeciálny diel Priateľov zo zákulisia: James Corden vytiahol hercov na Carpool Karaoke legendárnej skladby aj do ikonického štúdia

Špeciálny diel Priateľov zo zákulisia: James Corden vytiahol hercov na Carpool Karaoke legendárnej skladby aj do ikonického štúdia
Zdroj: Ian Gavan/Getty Images
NEWS FRIENDS REUNION SPECIAL SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

Herci zo seriálu Priatelia sa po bonusovej epizóde vracajú v doplnkovom videu od Jamesa Cordena.

Koncom mája sa celý svet nevedel dočkať špeciálnej epizódy seriálu Priatelia, v ktorej sa všetci herci stretli po dlhých 17 rokoch od odvysielania poslednej časti v roku 2004. Špeciálnu epizódu si mohli ľudia pozrieť na streamovacích službách od HBO, ale moderátor epizódy James Corden si nenechal ujsť príležitosť zavolať hercov aj do svojho Carpool Karaoke.

Odporúčané
Slovák prevážal auto v dodávke. Niekto ho odfotil a poslal policajtom, teraz mu ľudia nadávajú, že je bonzák Slovák prevážal auto v dodávke. Niekto ho odfotil a poslal policajtom, teraz mu ľudia nadávajú, že je bonzák 17. júna 2021, 17:32

Nešlo o klasickú epizódu Carpool Karaoke, herci si s Cordenom tentoraz zaspievali iba titulnú pieseň k seriálu a pomedzi to sa zabávali počas jazdy na golfovom vozíku v štúdiách Warner Bros. Z pochopiteľných dôvodov nebolo čo viac spievať, pretože nikto z hercov sa nedal na spevácku dráhu.

Corden v unikátnom doplnkovom videu ukazuje doteraz nevidené zábery zo zákulisia natáčania celej epizódy, prechádza sa po miestnostiach, kde sa Priatelia nakrúcali, a snaží sa hercov zabávať. Pre každého verného fanúšika seriálu ide o materiál navyše, v ktorom má príležitosť pozorovať obľúbených hercov po 17 rokoch, za ktoré sa výrazne zmenili.

Courteney Cox a Lisa Kudrow v prvom rade sedadiel titulnú pieseň veselo spievali, Matt LeBlanc s Jennifer Aniston boli trochu menej entuziastickí a David Schwimmer spoločne s Matthewom Perrym na zadných sedadlách akoby v golfovom vozíku ani sedieť nechceli, pričom Perry sa ani nesnažil spievať spoločne s ostatnými hercami.

Domov
Zdieľať
Diskusia