Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. mája 2021, 13:43
Čas čítania 1:15
Viktor Kniš

Kiska zachraňuje Za ľudí pred rozpadom. Po nezhode s Kolíkovou sa so zakladateľom strany stretne šéfka Remišová

POLITIKA ZA ĽUDÍ
Uložiť Uložené

Spor Kolíková vs. Remišová pokračuje.

Diskusie o budúcnosti v strane Za ľudí stále pokračujú. Strane škodí, keď konflikty zámerne eskalujú na verejnosti. Uviedla to na tlačovej konferencii predsedníčka Za ľudí Veronika Remišová.

Odporúčané
Keď potrebuješ zmyť Mačiakov šampón. Slováci sa bavia na Matovičovi, ktorého Suja oblial v parlamente vodou Keď potrebuješ zmyť Mačiakov šampón. Slováci sa bavia na Matovičovi, ktorého Suja oblial v parlamente vodou 28. mája 2021, 11:38

Kiska zasahuje

V súvislosti so situáciou v strane sa chce stretnúť s Andrejom Kiskom, zakladateľom strany. 

Na predsedníctve Remišová podľa vlastných slov navrhla, aby strana našla dohodu na takom kandidátovi na predsedu, ktorý by zachoval stredový odkaz Kisku. „Takáto dohoda bola skupinou okolo Márie Kolíkovej odmietnutá,“ povedala.


Remišová si nemyslí, že by strana mala fungovať tak, že ak bol pred deviatimi mesiacmi snem a zrazu niekto v strane objavil ambíciu, že chce byť predsedom, zvolá sa mimoriadny snem. „My nie sme krúžok šikovných rúk, aby sme menili predsedu vtedy, keď sa niekto s niekým poháda,“ hovorí predsedníčka.

Domov
Zdieľať
Diskusia