Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. mája 2021, 14:30
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Počúvaj posmrtný album legendárneho DMX-a. Hosťujú JAY-Z, Snoop Dogg aj Lil Wayne

Počúvaj posmrtný album legendárneho DMX-a. Hosťujú JAY-Z, Snoop Dogg aj Lil Wayne
Zdroj: GettyImages/Shahar Azran
HUDBA DMX
Uložiť Uložené

Populárny senior a jeden zo základných pilierov amerického rapu navždy odišiel pred pár týždňami. Jeho najbližší spravili všetko pre to, aby dokončený materiál dostali k fanúšikom.

V piatok uzrel svetlo sveta album Exodus, ktorý síce patrí raperovi DMX-ovi, sám ho však už vydať nestihol. V trinástich skladbách sa postupne striedajú najväčšie legendy amerického rapu a základné piliere, vďaka ktorým tento žáner vyrástol až do súčasných výšin. Máme možnosť počuť kapacity ako JAY-Z, Lil Wayne, Snoop Dogg, ale aj Bono, Aliciu Keys, Ushera a Nasa. 

Celý projekt sa podľa očakávaní nesie v znamení tradičného rapu, ktorého priaznivcom bol DMX počas celého svojho života. Na svoje si teda oveľa viac prídu pamätníci ako mladší priaznivci rapového žánru. 

Odporúčané
Kto bol DMX a ako sa stal legendou? Kto bol DMX a ako sa stal legendou? 9. apríla 2021, 22:09

S informáciami o posmrtnom albume rapera prichádzal počas posledných dní producent Swizz Beatz, ktorý mal k DMX-ovi počas života veľmi blízko. Nedávno ho opísal ako filantropa, ktorý bol úplne iný ako ostatní raperi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia