Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2021, 13:52
Čas čítania 0:45
Dominik Vetrák

Chris Pratt cestuje do budúcnosti a čelí invázii mimozemšťanov. The Tomorrow War bude jedným z najväčších blockbusterov roka

Chris Pratt cestuje do budúcnosti a čelí invázii mimozemšťanov. The Tomorrow War bude jedným z najväčších blockbusterov roka
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY THE TOMORROW WAR
Uložiť Uložené

Amazon vydá film na svojej streamovacej platforme už toto leto.

Amazon konečne naplno predstavuje akčné sci-fi The Tomorrow War. Dej nám ukáže svet v roku 2021, do ktorého sa z ničoho nič premiestnia ľudia z roku 2051. Prišli so správou, že prehrávajú boj s mimozemskou rasou, a ak sa im nepodarí priviesť ľudí z minulosti, tento boj prehrajú.

Postupne tak prenášajú čoraz viac ľudí, medzi ktorými je aj postava Chrisa Pratta. Jeho Dan Forester sa spojí s geniálnou vedkyňou (Yvonne Strahovski) a so svojím odcudzeným otcom (J. K. Simmons), aby spoločne s ďalšími ľuďmi zachránili ľudstvo.

Odporúčané
Prečo museli Priatelia skončiť, aj keď v sledovanosti absolútne rozprášili aj také hity ako Game of Thrones? Prečo museli Priatelia skončiť, aj keď v sledovanosti absolútne rozprášili aj také hity ako Game of Thrones? 27. mája 2021, 9:33

Forester je učiteľ, no má za sebou vojenský výcvik, takže jeho schopnosti v boji proti mimozemšťanom naplno využijú. Ľudia z budúcnosti však nevolajú len skúsených vojakov. Medzi vyvolenými na záchranu Zeme sa často nájdu aj ľudia, ktorí zbraň v ruke ešte nedržali. Azda nám film lepšie vysvetlí, prečo ľudia z budúcnosti cestovali časom práve do roku 2021 a prečo si na pomoc volajú aj amatérov. 

Podľa trailera môžeme usúdiť, že pôjde o nahláškovanú akčnú sci-fi záležitosť, ktorá stála nemalé peniaze. Na obrazovke sa budú pohybovať stovky mimozemšťanov a vybuchovať budú celé mestá. Premiéra The Tomorrow War je naplánovaná na 2. júl. Režíroval Chris McKay (The LEGO Batman Movie).

Domov
Zdieľať
Diskusia