Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2021, 21:28
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Poznáme dátum premiéry 5. série Money Heist. Netflix zverejnil prvé zábery

Poznáme dátum premiéry 5. série Money Heist. Netflix zverejnil prvé zábery
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY MONEY HEIST
Uložiť Uložené

5. séria Money Heist bude podľa prvého teasera najakčnejšou zo všetkých.

Money Heist je španielsky seriál, ktorý po dvoch sériách zrušili. Vysielacie práva však prevzal Netflix, ktorý z neho spravil obrovský hit po celom svete. Nasledovali ďalšie dve série a tento rok príde aj posledná, piata. Tú rozdelia na dve časti.

Zatiaľ nevieme, koľko epizód bude mať celkovo, no prvej várky sa dočkáme 3. septembra. Druhá polovica série sa potom začne 3. decembra. Netflix pri uvoľnení dátumu premiéry vydal aj prvý teaser trailer.

Odporúčané
Mel Gibson nenávidel Židov a bil svoju ženu. Hollywood ho zavrhol, no nakoniec mu odpustil a Mel znovu nakrúca oscarové filmy Mel Gibson nenávidel Židov a bil svoju ženu. Hollywood ho zavrhol, no nakoniec mu odpustil a Mel znovu nakrúca oscarové filmy 20. mája 2021, 14:30

Niektoré zábery zrejme pochádzajú priamo zo seriálu, no pri niektorých máme dojem, že vznikli len na upútavku. Príkladom môže byť posledná scéna, keď sa všetci zlodeji zo skupiny Professora spoja a útočia na neviditeľných nepriateľov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia