Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2021 o 18:37
Čas čítania 0:45
Daniel Mikolášik

VIDEO: Čo si k****?! Takto vyzerá nefalšovaná radosť slovenských hokejistov po víťazstve nad Ruskom

ŠPORT MAJSTROVSTVÁ SVETA V HOKEJI 2021 MS V HOKEJI 2021
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenské nadávky odzneli priamo na oficiálnom Instagrame Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF).

Slovenským hokejistom sa dnes vo veľmi napínavom zápase majstrovstiev sveta 2021 v Rige podarilo vyhrať nad Olympijským tímom Ruska s výsledkom 3 : 1. Aktuálne tak máme po troch výhrach na konte už 9 bodov, čím sme sa dostali až na prvé miesto skupinovej tabuľky.

Odporúčané
Slovenským hokejistom sa na MS podarilo zdolať aj Rusov Slovenským hokejistom sa na MS podarilo zdolať aj Rusov 24. mája 2021 o 17:30

Výhra bola nečakaná o to viac, že sme nad Ruskom na MS vyhrali naposledy pred 17 rokmi a aj tentoraz boli favoritom zápasu. Mladí slovenskí hokejisti tak tesne po vyhratom zápase neskrývali emócie a nefalšovanú radosť.

Ich emotívny odchod z ľadovej plochy do šatní plný zvláštnych radostných zvukov a škrekov zachytili aj kamery Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF). Práve na jej oficiálnom Instagrame sa objavilo video, v ktorom Slováci odchádzajú do šatne a tešia sa z výhry.

Ako posledný prešiel popred kameru 25-ročný útočník Róbert Lantoši, ktorý na celú halu zakričal: „Whouuu, čo si k****?!“ Slovenský vulgarizmus sa tak objavil priamo na oficiálnom instagramovom profile IIHF, ktorého správca pravdepodobne ani netuší, čo presne natešení Slováci v hale kričali.

Aktualizácia 20:21 – Medzinárodná hokejová federácia (IIHF) medzičasom video zo sociálnej siete vymazala. Dôvodom môžu byť práve použité vulgarizmy, avšak, svoje rozhodnutie nijako nekomentovala. Ďalšou možnosťou je, že video vymazal samotný Instagram na základe nahlásení od komunity. Zábery však zostali zachované na Instagrame Refresheru.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa REFRESHER Slovensko (@refreshersk)

Domov
Zdieľať
Diskusia