Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2021 o 12:08
Čas čítania 1:06
Adam Novosad

Lady Gaga: Ako 19-ročnú ma znásilnil producent, ktorý ma potom tehotnú vyhodil na rohu ulice

Lady Gaga: Ako 19-ročnú ma znásilnil producent, ktorý ma potom tehotnú vyhodil na rohu ulice
Zdroj: Emma McIntyre/Getty Images
NEWS LADY GAGA
Uložiť Uložené

V novej šou sa Lady Gaga úprimne rozrozprávala o svojich traumatických zážitkoch zo začiatkov kariéry.

Lady Gaga si v novej šou The Me You Can’t See na streamovacej službe Apple TV zaspomínala na hrozivé začiatky svojej kariéry. V jednej chvíli prezradila, ako ju hudobný producent znásilnil, keď mala 19 rokov, mesiace ju týral a napokon ju tehotnú vyhodil z auta na rohu ulice a odišiel, informuje The Independent.

Za novou šou stoja princ Harry a Oprah Winfrey, ktorí chcú v The Me You Can’t See prinášať verejnosti príbehy známych tvárí, ako ich doteraz nemali šancu vidieť. Šou má slúžiť ako osveta v oblasti mentálneho zdravia, pretože podľa jej tvorcov sa v súčasnosti psychologické problémy konečne dostávajú do popredia. Netrpí však nimi len bežná verejnosť, ale aj známe osobnosti.

Lady Gaga
Zdroj: Apple TV

Lady Gaga v šou pripisuje väčšinu svojich psychických problémov, s ktorými musela v živote bojovať, práve začiatkom hudobnej kariéry.

„Mala som 19 rokov, pracovala som v brandži a producent mi povedal, nech sa vyzlečiem,“ hovorí v úvodnej epizóde šou. „Odpovedala som nie, odišla som a oni mi povedali, že spália všetku moju hudbu,“ spomínala so slzami v očiach.

Odporúčané
Konzílium schválilo cestovateľský semafor: leto naprieč Európskou úniou bude slobodné, inde ťa čaká povinná karanténa Konzílium schválilo cestovateľský semafor: leto naprieč Európskou úniou bude slobodné, inde ťa čaká povinná karanténa 21. mája 2021 o 7:58

Napriek bolesti, ktorú jej producent spôsobil, neplánuje prezradiť jeho meno. „Už nikdy tomu človeku nechcem čeliť. Tento systém je taký násilnícky, taký nebezpečný...“ upozorňuje spevácka hviezda.

Psychologické problémy zo začiatkov kariéry ju prenasledujú dodnes a v minulosti preto zažila psychotické zrútenie, ale aj dookola sa opakujúcu paranoju„Uvedomila som si, že to bola rovnaká bolesť, akú som cítila, keď ma osoba, ktorá ma znásilnila, vyhodila tehotnú na rohu ulice pri dome mojich rodičov, lebo som vracala a bolo mi zle,“ vysvetľuje.

Dnes sa podľa vlastných slov naučila desivé spomienky z minulosti potlačiť a vyrovnať sa s vtedajšou realitou, ale občas na ňu aj tak doľahne. Niekedy vraj stačí, aby sa jej na chvíľu vrátila nesprávna spomienka, a odrazu jej telo odmieta spolupracovať, vracajú sa bolestivé pocity a ona musí emocionálne aj fyzické utrpenie zahnať preč.

Domov
Zdieľať
Diskusia