Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2021, 8:17
Čas čítania 0:28
Dominik Vetrák

Solos je unikátny seriál od Amazonu s úžasnými hercami. Jeho 7 príbehov sa v nás pokúsi vyvolať silné emócie

Solos je unikátny seriál od Amazonu s úžasnými hercami. Jeho 7 príbehov sa v nás pokúsi vyvolať silné emócie
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY SOLOS
Uložiť Uložené

Solos sa na Amazone objaví už o pár dní. 7 epizód sa pokúsi stimulovať silné ľudské emócie v dojímavých príbehoch.

Amazon konečne ukázal prvé zábery zo svojho očakávaného antologického seriálu Solos. Keďže je antologický, všetkých jeho 7 epizód bude pracovať so samostatnými príbehmi, hercami a postavami. Nebudú na seba nijako nadväzovať. Teda až na tému. 

Odporúčané
Tvorca vizuálnych efektov Vlado Valovič prezrádza, ako robia počítačové efekty pre Harryho Pottera, Pirátov Karibiku či Aquamana Tvorca vizuálnych efektov Vlado Valovič prezrádza, ako robia počítačové efekty pre Harryho Pottera, Pirátov Karibiku či Aquamana 11. mája 2021, 9:30

Dej sa zameria na siedmich ľudí, ktorí sú prepojení spoločnými zážitkami. Dočkáme sa cestovania časom, umelej inteligencie, smart domov a podobných sci-fi nápadov. Amazon v opise uvádza, že Solos je o tom, čo znamená byť človekom. Trailer zaujme strhujúcim vizuálom a najmä množstvom talentovaných hercov, ktorí v seriáli vystúpia. Rozhodne pôjde o emotívne a dojímavé príbehy. 

 V seriáli uvidíme hercov ako Morgan Freeman, Helen Mirren, Anne Hathaway, Uzo Aduba, Constance Wu, Nicole Beharie, Dan Stevens a Anthony Mackie. Všetkých 7 epizód seriálu Solos bude na Amazone dostupných 21. mája.

Domov
Zdieľať
Diskusia