Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2021, 9:08
Čas čítania 1:01
Kamila Šebestová

Aktualizované: Lekár Alexeja Navaľného záhadne zmizol na Sibíri počas loveckého výletu. Po troch dňoch ho našli živého

Aktualizované: Lekár Alexeja Navaľného záhadne zmizol na Sibíri počas loveckého výletu. Po troch dňoch ho našli živého
Zdroj: Getty Images/Andrey Rudakov/Bloomberg
NEWS ALEXEJ NAVAĽNYJ
Uložiť Uložené

Alexander Murachovskij liečil Alexandra Navaľného po otrave novičkom.

Regionálny minister zdravotníctva Alexander Murachovskij, ktorý vlani zároveň liečil Alexeja Navaľného, záhadne zmizol. Stalo sa to počas jeho loveckého výletu v regióne Omsk na ruskej Sibíri. Podľa portálu Independent svedkovia tvrdia, že ho videli, ako v dedine Pospelovo odchádza do lesa na terénnom vozidle. 

Do pátrania sa zapojila regionálna aj štátna polícia, dokonca aj obyvatelia Pospelova. Hľadali ho aj helikoptéry a drony, územie je totiž plné močiarov. Po troch dňoch pátrania ho podľa denníka The Moscow Times našli živého. Bližšie informácie zatiaľ nie sú známe. 

Alexandra Murachovského v novembri povýšili na regionálneho ministra zdravotníctva. Keď Alexeja Navaľného minulý rok otrávili novičkom, stál na čele doktorov, ktorí mu zachránili život. 

„Po vynaložení veľkého úsilia a množstva práce sa nám podarilo zachrániť mu život,“ povedal po hospitalizácii Navaľného Alexander Murachovskij. Doktor tvrdil, že Alexeja Navaľného neotrávili novičkom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia