Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. mája 2021, 8:01
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Zayo nahral hymnu Košiciam. Spomína v nej Matoviča a vo videoklipe uteká na ilegálnu párty

HUDBA HAHA CREW ZAYO
Uložiť Uložené

V novinke s názvom Myšlienky stokára počujeme po dlhom čase aj ďalšieho člena Haha Crew Sameya.

Zayo ešte tento mesiac vydá druhý sólový album s názvom Wassup, ktorý bude pre neho veľkým návratom po ročnej pandemickej odmlke. Podobne ako väčšina jeho kolegov, aj on strávil posledných pár mesiacov v štúdiu prípravou materiálu, ktorý bude teraz môcť prezentovať naživo v prípade, že to kultúrny semafor umožní.

Novinka s názvom Myšlienky stokára je v prvom rade o meste, v ktorom Zayo vyrástol. V alternatívnej hymne pre metropolu východu máme možnosť po dlhom čase počuť aj Zayovho kolegu z Haha Crew Sameya, o hudbu sa však v tomto prípade nepostaral Dalyb, ale Hujdy. Aj napriek tomu očakávame, že sa chalani čo najskôr spoja a po rokoch doručia ďalší skupinový projekt, ktorý avizovali už skôr. 

Odporúčané
Rozhovory o nízkom libide, fotky bývalých frajeriek a trápne ticho. Mladí Slováci nám povedali o najhorších rande svojho života Rozhovory o nízkom libide, fotky bývalých frajeriek a trápne ticho. Mladí Slováci nám povedali o najhorších rande svojho života 9. mája 2021, 14:30

Aj v tomto prípade sme sa dočkali videoklipu, o ktorý sa postaral režisér Ján Strach z Prahy. Natáčalo sa, ako inak, v Košiciach a nechýbajú zábery zo známych miest a ani ilegálna párty. V texte sa nájde aj bývalý predseda vlády Igor Matovič a Zayo zároveň odkazuje na miesta a ľudí, o ktorých vie svoje len jeho najbližšie okolie. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia