Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2021, 14:30
Čas čítania 3:55
Tímea Krauszová

Rozhovory o nízkom libide, fotky bývalých frajeriek a trápne ticho. Mladí Slováci nám povedali o najhorších rande svojho života

Rozhovory o nízkom libide, fotky bývalých frajeriek a trápne ticho. Mladí Slováci nám povedali o najhorších rande svojho života
Zdroj: Pexels/Katerina Holmes
ZAUJÍMAVOSTI ANKETY RANDENIE V 21. STOROČÍ
Uložiť Uložené

Toto sú najtrápnejšie rande, ktoré zažili naši čitatelia.

Posledný pohľad do zrkadla, štedrá dávka antiperspirantu pod pazuchy a posledné povzbudivé správy od kamošov. Vybehneš s úsmevom na tvári do ulíc a zrazu zistíš, že človek, s kým si si dohodoval rande online, vôbec nevyzerá tak ako na fotkách. Takéto a podobne trápne zážitky nám opísali naši čitatelia, keď zareagovali na našu výzvu na Instagrame.

Ozvali sa nám muži aj ženy a najčastejším dôvodom trapasu bol zvláštny spôsob komunikácie. Ľudia na prvom rande hovorili o rôznych nevhodných veciach, správali sa zvláštne a vôbec nebrali do úvahy pocity toho druhého.

Niektorí respondenti nechceli zverejniť svoju fotografiu alebo pravé meno pre obavy z reakcie svojho okolia.

Odporúčané
Niektorí nezvládli stereotyp a rozišli sa, iní sexujú aj počas online výučby. Ako pandémia ovplyvňuje sexuálny život Slovákov Niektorí nezvládli stereotyp a rozišli sa, iní sexujú aj počas online výučby. Ako pandémia ovplyvňuje sexuálny život Slovákov 14. marca 2021, 14:30

Nepáčil sa jej, nebavil ju a ešte si to aj zaplatila

Soňa zažila rande, ktoré prinášalo jedno sklamanie za druhým. Stretnúť sa mala s „namakaným holohlavým vysokým týpkom“ z Bratislavy. Presne jej typ. Miesto toho však z auta vystúpil niekto, kto vyzeral inak: bol nízky, nemal vypracované svaly a priznal sa, že si fotky upravuje.

Na rande šli do podniku, kde si objednali vodnú fajku. „Keď sme prišli, objednali sme si. V momente, keď barman doniesol vodnú, som videla, že tak skoro domov nepôjdem. Začal sa s ním rozprávať, akoby boli kamoši, pritom ho videl prvýkrát v živote,“ napísala nám 19-ročná Slovenka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sonka Bležáková (@sonkablezakova)

Z rozprávania muž rýchlo prešiel do vysvetľovania. Barmanovi hovoril, čo všetko robí pri nastavovaní vodnej zle a ako to má robiť správne. Keď konečne osameli, prišlo na to „najlepšie“: spoznávanie sa. „Začal sa sťažovať, akú má zlú, nespravodlivú a hroznú prácu. Robil niekde v elektroobchode v Bratislave.“ Keďže debata sa neposúvala do zaujímavých hlbín, Soňa skúšala všetko, aby od seba muža odohnala. Tvárila sa znudene, sedela tam podľa jej slov „ako rozkysnutá knedľa“, naschvál si rozstrapatila vlasy. Muž sa však zrejme cítil pohodlne, takže po niekoľkých hodinách začala priamo hovoriť, že chce ísť domov.

Odporúčané
Vyrazila som na speed dating. Bola som nahnevaná, frustrovaná a takmer som utiekla s plačom Vyrazila som na speed dating. Bola som nahnevaná, frustrovaná a takmer som utiekla s plačom 8. marca 2024, 12:30

„Nezabralo to. Sedel tam so mnou ďalšie tri hodiny, počas ktorých som mu asi desaťkrát povedala, že chcem ísť domov.“ Raz však každý musí ísť domov, takže nastala tá spásonosná chvíľa, keď sa postavil s tým, že musí ísť tiež. Záver tohto rande je priam návod na to, ako sa za niekoľko hodín zbaviť ženy. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 97920 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako dopadlo Sonino trápne rande.
  • Ako je možné byť na rande a nevedieť o tom.
  • Ako dopadlo rande s mužom, ktorý bol nielenže neupravený, ale hovoril o svojich bývalkách a svojej mame.
Domov
Zdieľať
Diskusia