Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2021, 14:19
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

HBO ukázalo prvé obrázky z nového seriálu Game of Thrones s názvom House of the Dragon. Spoznáme v ňom históriu Targaryenovcov

HBO ukázalo prvé obrázky z nového seriálu Game of Thrones s názvom House of the Dragon. Spoznáme v ňom históriu Targaryenovcov
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HOUSE OF THE DRAGON
Uložiť Uložené

Spoznaj prvé postavy a hercov v novom veľkom fantasy seriáli.

House of the Dragon je prequelový seriál Game of Thrones, ktorý sa zameriava na vzostup a pád rodu Targaryenovcov, jazdcov na drakoch. Štúdiá HBO ho začali natáčať už minulý mesiac, takže počítame, že premiéra bude niekedy v roku 2022. HBO nás milo prekvapilo uvoľnením vôbec prvých obrázkov zo seriálu, na ktorých vidíme nové postavy v podaní skvelých, aj keď menej známych hercov. 

Odporúčané
Recenzia: Returnal Recenzia: Returnal 6. mája 2021, 9:35

Na prvom obrázku vidíme Steva Toussainta ako lorda Corlysa Velaryona, známeho ako The Sea Snaka, najväčšieho námorného dobrodruha v histórii Westerosu. Na druhom obrázku je Emma D'Arcy (seriál Truthseekers) ako princezná Rhaenyra Targaryen spoločne s Mattom Smithom (princ Philip v seriáli The Crown) ako jej ujom, princom Daemonom Targaryenom. Na záverečnom obrázku je Rhys Ifans ako Hand of the King (pravá ruka kráľa) Otto Hightower a Olivia Cooke (Ready Player One) ako jeho dcéra Alicent Hightower.

Dej sa zameriava na udalosti vo Westerose 300 rokov pred začiatkom Game of Thrones. Showrunnerom, a teda hlavným tvorcom seriálu je režisér Miguel Sapochnik, ktorý natočil jedny z najlepších epizód Game of Thrones vrátane Battle of the Bastards. Na seriáli pracoval aj tvorca kníh George R. R. Martin.

House of the Dragon
Zdroj: HBO
House of the Dragon
Zdroj: HBO
House of the Dragon
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia