Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2021, 10:46
Čas čítania 0:42
Tímea Krauszová

VIDEO: Vodič dodávky šnupal kokaín rovno pod diaľničnou kamerou. Prípad už vyšetrujú policajti

VIDEO: Vodič dodávky šnupal kokaín rovno pod diaľničnou kamerou. Prípad už vyšetrujú policajti
Zdroj: Polícia SR
ZDRAVIE POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Zastavil na krajnici, šnupol si a pokračoval v jazde.

Bratislavskí dopravní policajti dostali začiatkom apríla videozáznam z bezpečnostnej kamery, na ktorom vidieť muža, ktorý užíva drogy. „Na zázname bola zachytená jazda vodiča nákladného motorového vozidlo zn. FIAT zo dňa 13. 4. 2021. Ten počas jazdy po diaľnici vozidlo odstavil na mieste vedľa krajnice. Následne užil neznámu kryštalickú látku,“ píše polícia na Facebooku.

O dva týždne neskôr ho policajti zastavili na ceste, znovu mal problém s drogami.

Odporúčané
TOP 10 zaujímavostí o Larsovi von Trierovi: na natáčaní chodil nahý a Nicole Kidman chcel zviazať a zbičovať TOP 10 zaujímavostí o Larsovi von Trierovi: na natáčaní chodil nahý a Nicole Kidman chcel zviazať a zbičovať 30. apríla 2021, 9:30

Koks za volantom?

Na kamere jasne vidieť, že muž si kartičkou urovnáva na podložke bielu kryštalickú látku, ktorú následne vdýchne. Po užití drog pokračuje v jazde. Policajti videozáznam skúmali a po dvoch týždňoch na bratislavských cestách narazili na rovnaké vozidlo s rovnakým šoférom. Podrobili ho klasickej skúške, a keďže sa zdalo, že je pod vplyvom omamných látok, nariadili mu odber krvi a moču.

Domov
Zdieľať
Diskusia