Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2021, 22:20
Čas čítania 0:42
Kamila Šebestová

Dcéra Willa Smitha pred svojou mamou priznala, že je polyamorná

Dcéra Willa Smitha pred svojou mamou priznala, že je polyamorná
Zdroj: Nicholas Hunt/Getty Images
NEWS WILLOW SMITH
Uložiť Uložené

Urobila to v diskusnej relácii Red Table Talk, kde sa s mamou a starou mamou otvorene rozprávali o romantickom vzťahu s viacerými ľuďmi naraz.

Dvadsaťročná Willow Smith v diskusnej relácii Red Table Talk pred svojou mamou a starou mamou otvorene vyhlásila, že má sklony k polyamorii. Jada Smith svoju dcéru podporila. Povedala, že ju úplne chápe.

Willov sa hlási k polyamornému spôsobu života. Polyamoria znamená romantický (zvyčajne aj sexuálny) vzťah s viac než jedným človekom. Dôležitý je súhlas všetkých zúčastnených.

„V polyamornom vzťahu cítim, že jeho najväčší základ je sloboda a možnosť tvoriť druh záväzku, ktorý ti vyhovuje. Netlačíš sa do monogamie len preto, že je to niečo, čo všetci v tvojom okolí považujú za správne,“ hovorí odvážna Willow Smith v diskusnej relácii svojej mamy Jady Smith.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Red Table Talk (@redtabletalk)

Pred kamerou dodáva, že si o polyamorii robila výskum. „Najčastejší dôvod, prečo sa monogamné vzťahy alebo manželstvá rozpadnú, je nevera,“ tvrdí v rozhovore dcéra Willa Smitha. 

Jej postoj sa nestretol s úplným pochopením starej mamy Adrienne Banfield-Norris. Povedala, že sa jej to všetko zdá príliš zamerané na sex. Willow Smith jej tvrdenie vyvrátila so slovami, že polyamoria pre ňu vôbec nie je o sexe. 

Willow Smith už predtým priznala, že má bisexuálnu orientáciu. Od roku 2017 však mala jedného priateľa Tylera Cola. 

Domov
Zdieľať
Diskusia