Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2021, 7:12
Čas čítania 1:00
Dominik Vetrák

Black Widow uvidíme v kinách a na Disney+ už v júli. Niektoré disneyovky ako pixarovka Luca však do kín vôbec nepôjdu

Black Widow uvidíme v kinách a na Disney+ už v júli. Niektoré disneyovky ako pixarovka Luca však do kín vôbec nepôjdu
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY BLACK WIDOW DISNEY+
Uložiť Uložené

Disney odhalilo kalendár premiér na tento rok. Dočkáme sa 2 marveloviek, ale aj akčných a rodinných filmov.

V najbližších týždňoch a mesiacoch sa z hľadiska kinopremiér začneme vracať k normálu. Buď sa tie kinopremiéry udejú v kinách, alebo sa snímky dostanú na streamovacie platformy. Snímky od štúdia Sony budú čakať na kiná, keďže nemajú vlastnú streamovaciu platformu, ale napríklad Warner pošle svoje filmy na HBO Max a Disney zase na Disney+. 

Stane sa tak aj v prípade Black Widow. Tá sa z májového dátumu premiéry posúva na júl, ktorý by mal byť už definitívnym dátumom. Po 2 rokoch tak konečne uvidíme nový marvelácky film. Black Widow sa 9. júla dostane do kín a na Disney+. Okrem klasického predplatného Disney+ si však diváci budú musieť za Black Widow priplatiť viac. 

Odporúčané
Zack Snyder prezradil, o čom mali byť Justice League 2 a 3. Kto by zomrel a čo znamenali postapokalyptické vízie Batmana? Zack Snyder prezradil, o čom mali byť Justice League 2 a 3. Kto by zomrel a čo znamenali postapokalyptické vízie Batmana? 23. marca 2021, 12:30

Na druhej strane sa hovorí o tom, že niektoré disneyovky sa v kinách ani neukážu. Dôkazom je najnovší animák od Pixaru s názvom Luca, ktorý si v kinách nepozrie nikto. Namiesto toho bude premiérovať na Disney+ bez akéhokoľvek ďalšieho doplatku. Pixarovky sú zatiaľ jediné (Soul a teraz Luca), za ktoré diváci nemusia okrem klasického predplatného platiť nič navyše. O kvalite to nebude, keďže pixarovky sú zárukou kvalitného zážitku. 

Luca sa na Disney+ dostane 16. júna, zatiaľ čo Cruella s Emmou Stone sa do kín a na Disney+ (za bonusový príplatok) dostane 28. mája. Nižšie sa môžeš pozrieť na kalendár disneyovských filmov premiérujúcich v kinách. Nevieme, či sa na Disney+ dostanú aj ďalšie filmy, bude to záležať od situácie v kinách. 

Free Guy – 13. august 2021
Shang Chi and the Legend of the Ten Rings (Marvel) – 3. september 2021
The King’s Man – 22. december 2021
Deep Water – 14. január 2022

Death on the Nile – 11. február 2022

Domov
Zdieľať
Diskusia