Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2021, 12:30
Čas čítania 3:32
Dominik Vetrák

Zack Snyder prezradil, o čom mali byť Justice League 2 a 3. Kto by zomrel a čo znamenali postapokalyptické vízie Batmana?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snyder Cut opäť rozvíril vody okolo pôvodnej vízie sveta komiksov DC a budúcich filmov, ktoré zrejme nikdy neuvidíme.

Warner Bros. a HBO už niekoľko dní streamujú film Zack Snyder's Justice League na HBO Max. Všetci fanúšikovia Justice League sa teda mohli na vlastné oči presvedčiť, o koľko lepšia je verzia filmu od režiséra Snydera. My sme už článok rozobrali v recenzii, v porovnaní najväčších rozdielov a zastavili sme sa aj pri skvelej Jokerovej scéne z Epilógu. 

Počas premiéry sa viacero reportérov dostalo k režisérovi a iným producentom, ktorí prezradili viac o pôvodných plánoch pre Justice League 2 a 3. Tie zrejme nikdy neuvidíme, keďže Warner Bros. a režisér Joss Whedon zmenili dej Justice League a nasmerovali DCEU (svet komiksových filmov DC) úplne iným smerom.

Odporúčané
WandaVision bol len začiatkom. Toto je 10 chystaných seriálov od Marvelu, ktoré si zamiluješ ešte viac WandaVision bol len začiatkom. Toto je 10 chystaných seriálov od Marvelu, ktoré si zamiluješ ešte viac 18. marca 2021, 14:30

Štúdio Warner Bros. a ďalší však vraveli aj to, že zostrih režiséra Snydera nikdy neuvidíme – a hľa, nakoniec je skutočnosť celkom iná. Snyder však upozorňuje, že Warner Bros. vníma jeho Snyder Cut ako odbočku od hlavného deja. To znamená, že ho štúdio nepokladá za súčasť oficiálnej časovej a dejovej štruktúry.

Platným dejom teda zostáva pôvodná kinoverzia Justice League. Ak by sa chceli vrátiť k Snyderovej vízii, museli by znova prerobiť dej sveta DC a zmeniť plány pre budúce filmy. Ale nikdy nehovor nikdy.

Zack Snyder však počas rozhovorov prezradil svoje plány pre Justice League 2 a 3. Keď tvorcovia vysvetľujú a odhaľujú, čo by spravili v pokračovaniach svojich filmov, na 99 % to znamená, že nikdy nevzniknú. Môžeme sa teda aspoň pokochať tým, čo by bolo. 

Justice League Snyder Cut
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Dvojka Justice League sa mala začínať spokojným životom hrdinov. Flashov otec sa mal vďaka Batmanovým právnikom dostať z väzenia, Aquaman sa mal stať kráľom Atlantisu, Wonder Woman by sa stala kráľovnou Themysciry, Cyborg by bol akýmsi kráľom internetu a Superman by žil šťastný život s Lois Lanovou. 


Potom mala vzniknúť liga záporákov Lexa Luthora tvorená Captainom Coldom, Riddlerom, Ocean Masterom, Black Mantom, Dr. Poisonom a ďalšími. Posledných troch menovaných sme už videli v sólovke Aquaman a v prvej Wonder Woman. Tieto informácie pochádzajú zo skíc, ktoré na internet vypustil jeden z ich tvorcov. Štúdio Warner Bros. však obrázky vymazalo. To zvyšuje teórii jej hodnovernosť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia