Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2021, 14:30
Čas čítania 4:44
Dominik Vetrák

WandaVision bol len začiatkom. Toto je 10 chystaných seriálov od Marvelu, ktoré si zamiluješ ešte viac

WandaVision bol len začiatkom. Toto je 10 chystaných seriálov od Marvelu, ktoré si zamiluješ ešte viac
Zdroj: Marvel Comics/Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Marvel chystá viac ako 10 ďalších seriálov. O čom budú a akých hrdinov v nich uvidíme?

Na Disney+ sa streamuje celá prvá séria WandaVision. Zajtra sa však začne aj druhý marvelácky seriál. Je ním Falcon and the Winter Soldier – a ako už názov naznačuje, uvidíme v ňom Sama a Buckyho.

Konkrétne sa pozrieme na dej po udalostiach Avengers: Endgame, pričom sa ukážu aj ďalšie známe postavy z Marvel Cinematic Universe (ďalej už len MCU). Viac sa o minisérii dozvieš tu. My sa dnes pozrieme na 10 ďalších seriálov, ktoré Marvel práve dokončuje, natáča alebo pripravuje. 

Odporúčané
WandaVision: Scarlet Witch má nový kostým a silu, Vision sa znovuzrodil a Quicksilver je falošný WandaVision: Scarlet Witch má nový kostým a silu, Vision sa znovuzrodil a Quicksilver je falošný 6. marca 2021, 10:40

1. Loki – jún 2021

V posledných dvoch scénach v rámci Marvel Cinematic Universe Loki zomrel a následne sme ho videli, keď Avengeri cestovali späť v čase a dostali sme sa tak do roku 2012. Loki bol vtedy väznený, avšak nešťastnou náhodou sa k nemu dostal Tesseract (Spage Gem), vďaka ktorému sa teleportoval preč. A o tom bude miniséria s názvom Loki.

Zmenou minulosti neovplyvnil budúcnosť, ale vytvoril alternatívnu realitu, v ktorej sa udalosti vo vesmíre zmenili. Nevedno, či ešte Lokiho uvidíme v pôvodnej dimenzii Marvelu, v ktorej Avengers vyhrali nad Thanosom. Vieme však, že žije a niekam sa teleportoval. Prvé zábery nám ukazujú, že podstatnú časť príbehu strávi väznený organizáciou s názvom Time Variance Authority (TVA). 


Tá chráni časovú os pred hrozbami a veľkými zmenami. Veľakrát zasahovala napríklad proti Kangovi, ktorý neustále skúša zmeniť chod dejín. Ak si to nezachytil, tak Kang the Conqueror sa objaví ako záporák vo filme Ant-Man 3, kde ho stvárni Jonathan Majors zo seriálu Lovecraft Country. Asi nepôjde o náhodu, čo povieš? Dôležitou postavou v TVA bude aj člen organizácie s tvárou Owena Wilsona.

Odporúčané
RECENZIA: Madame Web je najslabšia komiksovka za posledné roky RECENZIA: Madame Web je najslabšia komiksovka za posledné roky 15. februára 2024, 16:30

Zrejme sa budeme musieť zmieriť s tým, že Loki sa bude správať ako Loki tesne po udalostiach prvých Avengers, keďže svoj charakterový vývoj a udalosti ďalších filmov v tejto verzii nezažil.

2. What If...? – leto 2021

Animovaný projekt má mať 23 kratších epizód, ktoré sa budú zaoberať alternatívnymi udalosťami v MCU. Uvidíme teda zombie Captaina Americu, Peggy Carterovú ako Captaina Americu, T’Challu ako Star-Lorda a podobne (zrejme pôjde o poslednú prácu zosnulého Chadwicka Bosemana, ktorú kedy uvidíme).

Dočkáme sa aj pár odlišných prechodov filmami. V podstate pôjde o nevyužité nápady, scény z komiksov a všetko, čo by tvorcovia chceli vidieť inak/dokázali by si predstaviť inak, no nestalo sa to.

3. Hawkeye – jeseň 2021 

Clint Barton AKA Hawkeye si dal od superhrdinstva pauzu, aby sa mohol venovať rodine. Vrátil sa vo filme Avengers: Endgame, aby bojoval za návrat svojich milovaných. Zrejme sa však bude chcieť vrátiť do dôchodku. Avšak ešte predtým bude musieť vychovať svojho nástupcu, ktorým je tínedžerka Kate Bishop.

Tú si zahrá skvelá Hailee Steinfeld a ty si na fotkách z natáčania môžeš prezrieť, ako približne bude vyzerať. Jeremyho Rennera máme radi, takže sa na návrat jeho Hawkeya veľmi tešíme. Jeho Clint/Hawkeye bude v seriáli zrejme postupne prichádzať o sluch.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hawkeye (@hawkeyeseries)

4. Ms. Marvel – 2022

Hlavnou postavou je Kamala Khan, pakistansko-americká tínedžerka žijúca v New Jersey. Ms. Marvel sa v roku 2014 stala prvou moslimskou hrdinkou od Marvelu, ktorá dostala svoj vlastný komiks. V minisérii od Marvel Studios a Disney+ bude prvou moslimskou hrdinkou. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 95761 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ktorí hviezdni režiséri natočia Ms. Marvel.
  • V ktorom seriáli sa možno vráti Charlie Cox ako Matt Murdock/Daredevil zo seriálov od Netflixu.
  • Ktorý skvelý herec si možno zahrá Moona Knighta.
  • V akom seriáli uvidíme Nicka Furyho.
  • Kto bude nástupcom Iron Mana. 
Domov
Zdieľať
Diskusia