Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2021, 22:27
Čas čítania 0:51
Dominik Vetrák

2. séria Zaklínača naberá nových hercov. Čarodejníčku Phillipu Eilhart stvárni černoška

2. séria Zaklínača naberá nových hercov. Čarodejníčku Phillipu Eilhart stvárni černoška
Zdroj: Netflix/CDPR
FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix ohlásil 13 nových hercov pre 2. sériu Zaklínača. Objaví sa v nej aj niekoľko černošských hercov.

Natáčanie 2. série Zaklínača od Netflixu je v plnom prúde, a tak sa postupne dozvedáme správy z kastingového oddelenia, o ktorých informuje medzi prvými web Redanian Intelligence. Nevieme, aké dôležité roly budú mať nové postavy, no vieme si aspoň urobiť obraz o tom, aké typy hercov Netflix obsadzuje.

Až na jednu výnimku ide vo všetkých prípadoch o neznámych hercov, ktorí okrem dobrých projektov hrali v množstve nepodarkov. 

Odporúčané
Zack Snyder prezradil, o čom mali byť Justice League 2 a 3. Kto by zomrel a čo znamenali postapokalyptické vízie Batmana? Zack Snyder prezradil, o čom mali byť Justice League 2 a 3. Kto by zomrel a čo znamenali postapokalyptické vízie Batmana? 23. marca 2021, 12:30

Čo sa samotných postáv týka, zrejme najviac zaujme čarodejníčka Phillipa Eilhart. V knihách a hrách ide o nesmierne mocnú a inteligentnú čarodejnicu s chladným srdcom a neľudskými praktikami. Nehanbí sa zabíjať a zasahuje do politicko-mocenskej hry, keď pomáha Dijkstrovi, ďalšej dôležitej postave nielen z hier, ale aj kníh. 

Domov
Zdieľať
Diskusia