Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. marca 2021, 17:57
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Godzilla vs. Kong láka finálnym trailerom. Vládnuť môže len jedno alfa monštrum

Godzilla vs. Kong láka finálnym trailerom. Vládnuť môže len jedno alfa monštrum
Zdroj: Warner Bros./HBO Max
FILMY A SERIÁLY GODZILLA VS. KING KONG
Uložiť Uložené

Kto podľa teba vyhrá súboj medzi Kongom a Godzillou? Zrážku medzi nimi uvidíme v kinách a na HBO Max už 31. marca.

Po rokoch čakania uvidíme súboj King Konga a Godzilly. Warner Bros. uvedie snímku súčasne v kinách aj na HBO Max 31. marca. A keďže na Slovensku HBO Max ešte nie je a kiná sú aj naďalej zatvorené (kiná v New Yorku a Los Angeles sa napríklad otvorili po takmer ročnom zatvorení), my si to vlastne nemáme kde pozrieť. Dúfali sme, že kiná sa do konca marca otvoria, ale proti opatreniam nič nezmôžeme. 

Odporúčané
Dušan Cinkota: Prirovnanie Slovanov ku Game of Thrones ma vydesilo (Rozhovor) Dušan Cinkota: Prirovnanie Slovanov ku Game of Thrones ma vydesilo (Rozhovor) 21. marca 2021, 14:30

A je to škoda, pretože ako dokazuje aj posledný, krátky trailer, tento film jednoducho musíme vidieť na striebornom plátne. Kong a Godzilla si vymieňajú údery na súši aj vo vode, v pozadí číha nebezpečné monštrum, proti ktorému sa nakoniec budú musieť spojiť, no zaujali aj scény, ktoré sú oproti predošlým dvom filmom o Godzille oveľa farebnejšie. 

Film sa začína tak, že Godzilla začne útočiť na ľudí, no nikto nepozná príčinu. Ľudstvo si s ňou nevie poradiť, a tak siahne po jedinom riešení. Godzille sa dokáže postaviť iba King Kong. Hlavné roly stvárnia Alexander Skarsgard, Millie Bobby Brown a Brian Tyree Henry. Film režíroval Adam Wingard (Blair Witch).

Domov
Zdieľať
Diskusia