Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
19. marca 2021, 17:47
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Polícia zadržala údajného nájomného vraha, ktorý mal na objednávku zabiť Maroša Žilinku

NEWS
Uložiť Uložené

Podľa sprostredkovateľa Zoltána Andruskóa si likvidáciu objednala Alena Zsuzsová.

Talianske úrady zadržali pred niekoľkými dňami Darka Dragića obvineného v prípade prípravy vraždy generálneho prokurátora Maroša Žilinku. Informoval o tom portál televízie Markíza tvnoviny.sk. Na Dragića upozornil známy kriminálnik z drogového podsvetia Iľja Weiss.

„Na základe európskeho zatýkacieho rozkazu sudcom pre prípravné konanie dňa 15. marca 2021 bol Špecializovaný trestný súd informovaný, že obvinený D. D. je v súčasnosti vo väzbe po zadržaní talianskymi justičnými orgánmi v súvislosti s podozrením pre drogovú trestnú činnosť,“ povedala pre televíziu hovorkyňa súdu Katarína Kudjáková.

Odporúčané
Vrahovi Kuciaka prerušili trestné stíhanie v prípade objednávky vraždy Žilinku a Lipšica Vrahovi Kuciaka prerušili trestné stíhanie v prípade objednávky vraždy Žilinku a Lipšica 17. februára 2021, 20:42


Z príprav vrážd Žilinku, špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica a prokurátora Generálnej prokuratúry SR Petra Šufliarskeho pôvodne obvinili koncom augusta 2019 Alenu Zsuzovú, Tomáša Szabóa, Miroslava Marčeka a Zoltána Andruskóa. Darko Dragić bol obvinený začiatkom marca 2021.

Domov
Zdieľať
Diskusia