Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2021, 12:57
Čas čítania 0:37
Katarína Danková

Puma bojuje za práva žien upcyklovanými športovými podprsenkami

NEWS
Uložiť Uložené

Do 17. marca sa zapoj do tomboly a jedna z piatich originálnych podprseniek môže byť tvoja.

Newyorská návrhárka Nicole McLaughlinová v spolupráci so značkou Puma predstavila päť rôznych športových podprseniek na podporu organizácie Women Win, ktorá sa venuje posilňovaniu postavenia žien na celom svete

Odporúčané
Sebavedomá Selena Gomez pózuje v nových teniskách Puma Cali Star Sebavedomá Selena Gomez pózuje v nových teniskách Puma Cali Star 1. februára 2021, 18:51

Upcyklované športové podprsenky sú ručne vyrobené kúsky z nepoužitých výrobkov Puma, rôznych tkanín a iného športového tovaru. Podprsenky sú štýlové i funkčné, vyrobené sú v jednej veľkosti. Dokonale sa však prispôsobia každému hrudníku vďaka sťahujúcim patentom na zadnej strane.

Návrhárke v tejto unikátnej kolekcii ide o snahu podporiť rodovú rovnosť aj v športe. Medzi jedinečný sortiment patrí podprsenka vyrobená z vrecka na rukavice Puma Motorsport, z futbalovej lopty, z chráničov, držiakov na fľašu s vodou či sieťky vyrobenej z basketbalovej tašky.

Domov
Zdieľať
Diskusia