Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2021, 18:51
Čas čítania 0:39
Katarína Danková

Sebavedomá Selena Gomez pózuje v nových teniskách Puma Cali Star

NEWS SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

„Musíš ísť po tom, čo chceš a nasledovať svoje sny. Neboj sa vyčnievať z radu za to, aký si,“ tvrdí v novej kampani pre Pumu Selena Gomez.

Najmladší člen rodiny značky Puma je určený pre tých, ktorí sa neboja vynikať ani v trendovej obuvi. Jemné retro v kombinácii s kalifornských závanom a osviežením v podobe charizmatickej speváčky Seleny Gomez. 

Odporúčané
Justin Bieber priznáva, že bol v predchádzajúcom vzťahu neverný a bezohľadný. Pravdepodobne opisoval roky pri Selene Gomez Justin Bieber priznáva, že bol v predchádzajúcom vzťahu neverný a bezohľadný. Pravdepodobne opisoval roky pri Selene Gomez 17. februára 2020, 21:52

„Musíš ísť po tom, čo chceš a nasledovať svoje sny. Neboj sa vyčnievať z radu za to, aký si,“ tvrdí v novej kampani pre Pumu Selena Gomez. Tenisky, ktoré speváčka v spolupráci so značkou navrhla, kombinujú elegantný štýl a street style, a majú bezstarostný nadčasový vzhľad.

Puma Cali Star x Selena Gomez
Puma Cali Star x Selena Gomez Zdroj: Puma PRESS RELEASE

Klasický dizajn je doplnený kovovým detailom na päte, kombináciou semišu a kože a odnímateľným metalickým nápisom športovej značky. Tenisky budú dostupné na webe Pumy od 9. februára a približná cena bude 90 €. Značka ponúka na výber bielo-striebornú a čierno-zlatú verziu tenisiek. 

Selena Gomez je ambasádorkou Pumy od septembra 2017. Hviezdila už vo viacerých kampaniach na tenisky. V tej najnovšej pózuje v jednoduchom čiernom outfite pri striebornom aute v typickom kalifornskom prostredí s palmami. Skvelá speváčka, herečka a najnovšie aj modelka tak ukazuje svoje novonabrané sebavedomie. 

Čo povieš na túto spoluprácu. Vydarila sa podľa teba?

Puma Cali Star x Selena Gomez
Puma Cali Star x Selena Gomez Zdroj: Puma PRESS RELEASE
Puma Cali Star x Selena Gomez
Puma Cali Star x Selena Gomez Zdroj: Puma PRESS RELEASE
Odporúčané
Spoznáš známe tenisky na základe detailného záberu?    Spoznáš známe tenisky na základe detailného záberu? 20. júla 2020, 7:20
Domov
Zdieľať
Diskusia