Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2020, 21:52
Čas čítania 0:57
Viktor Kniš

Justin Bieber priznáva, že bol v predchádzajúcom vzťahu neverný a bezohľadný. Pravdepodobne opisoval roky pri Selene Gomez

OSOBNOSTI JUSTIN BIEBER SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

V najnovšom rozhovore Justin prezradil aj podrobnosti, ktoré by mohli dať dohromady kúsky skladačky o jeho vzťahu so Selenou Gomez.

Selena Gomez pred časom odhalila, že sa cítila byť v predchádzajúcom vzťahu emočne týraná. Aj keď nešpecifikovala, kto jej dával zabrať, všetky indície nasvedčovali, že má ísť o slávneho popového speváka Justina Biebera. Ten v aktuálnom rozhovore s moderátorom menom Zane Lowe okrem hudby hovoril aj o súkromnom živote a nepriamo naznačil, že jeho vzťah so Selenou nebol vôbec ideálny. 

Odporúčané
Čo robila Selena Gomez počas svadby Justina Biebera a Hailey Baldwin? Čo robila Selena Gomez počas svadby Justina Biebera a Hailey Baldwin? 3. januára 2020, 13:20

Justin v rozhovore priznal, že predchádzajúci vzťah bol pre neho náročný a s odstupom času si uvedomuje, že bol bezohľadný. Problémom nebola len nevera, ale tiež skutočnosť, že svojej bývalej priateľke klamal. Síce konkrétne nešpecifikoval, o koho ide, verejnosť však má právo myslieť si na základe všetkých indícii, že hovoril o Selene Gomez. 

Domov
Zdieľať
Diskusia