Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2020, 13:20
Čas čítania 1:03
Viktor Kniš

Čo robila Selena Gomez počas svadby Justina Biebera a Hailey Baldwin?

OSOBNOSTI JUSTIN BIEBER SELENA GOMEZ SVADBA
Uložiť Uložené

Speváčka zverejnila na Instagrame desiatky fotografií, ktorými si zaspomínala na rok 2019. Keďže pridala aj dátumy ich vzniku, dozvedáme sa, čo robila počas svadby Justina Biebera.

Selena Gomez sa v roku 2019 po dlhšej domlke vrátila do verejného diania. Prezradila, že dôvodom pauzy boli psychické problémy, ktoré sa jej úspešne podarilo vyriešiť za pomoci odborníkov na klinike v Bostone.

Úspešný boj s depresiami a úzkosťami zavŕšila novou tvorbou, s ktorou prišla aj vlna búrlivých diskusií. Hneď prvá skladba sa totiž fanúšikom právom zdala ako rozlúčka s Justinom Bieberom. V texte mu vyčítala aj to, že ju nahradil súčasnou manželkou Hailey. Aj keď obe neskôr popreli, že by bolo cieľom rozbehnúť osobný spor, internetové publikum si mohlo myslieť, že Gomez sa ešte z rozchodu nedostala. 

Aj preto je zaujímavý pohľad na to, čo Selena robila 30. septembra – v deň, kedy sa Justin a Hailey vzali a zdieľali množstvo fotografií, na ktorých žiaria šťastím. Dozvedáme sa to vďaka tomu, že populárna speváčka a hviezda stanice Disney Channel zdieľala na svojom Instagrame niekoľko desiatok fotiek ako ohliadnutie za rokom 2019. 

Domov
Zdieľať
Diskusia