Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
14. marca 2021, 13:35
Čas čítania 1:12
Lukáš Čelka

Prosím Sulíka s Matovičom, aby stiahli svoje ego a pre dobro Slovenska odišli z vlády, vyhlásila Remišová

POLITIKA
Uložiť Uložené

Veronika Remišová sa vyjadrila k aktuálnej koaličnej kríze v realácii Na Telo.

Veronika Remišová sa v relácií TV Markíza Na Telo vyjadrila, že urobí všetko, čo bude v jej silách, aby k pádu vlády nedošlo. Zopakovala, že „riešenie koaličnej krízy je v rukách Matoviča a Sulíka a ja ich prosím, aby si odložili svoje ego a odišli.“

Odporúčané
Predčasné voľby pripúšťa aj Milan Krajniak. Ľuďom sa ospravedlnil, že musia znášať hádky politikov Predčasné voľby pripúšťa aj Milan Krajniak. Ľuďom sa ospravedlnil, že musia znášať hádky politikov 14. marca 2021, 12:18

Predsedníčka strany Za ľudí tvrdí, že iba výmena premiéra Igora Matoviča by nestačila a treba podľa nej, aby koalíciu opustil aj Richard Sulík. Podľa jej slov majú obaja rovnaký podiel na konfliktoch a zlej spoločnej komunikácii. Remišová dodala, že si nevie predstaviť ani alternatívu, že by sa premiér na nejaký čas stiahol niekam do zahraničia a úplne zmizol z diania, tak ako to navrhol Matovič. 

„Obaja spravili veľké chyby, či už šlo o spochybňovanie opatrení v boji proti koronavírusu, tvrdohlavým presadzovaní sporných vecí či vzájomnými útokmi. Teraz sa však chystajú spraviť najväčšiu chybu svojho života, rozbiť vlastnú vládu, na čo by doplatilo celé Slovensko," vyjadrila sa Remišová vo svojom dnešnom oficiálnom vyhlásení.

Domov
Zdieľať
Diskusia