Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou ZEIT architects
19. marca 2021, 11:13
Čas čítania 0:40
Richard Balog

Yaksha nám ukázal svoje nové bývanie. Bude v ázijskom štýle a okrem oddychu v ňom plánuje aj súkromné vernisáže

Yaksha nám ukázal svoje nové bývanie. Bude v ázijskom štýle a okrem oddychu v ňom plánuje aj súkromné vernisáže
Zdroj: ZEIT architects
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Šéf vydavateľstva F*CK THEM bude bývať v apartmáne v rámci projektu Vajnorská 21.

Michal Yaksha Novotný dlhodobo patrí medzi najvýraznejšie tváre slovenskej streetwearovej kultúry a každý, kto hlavu labelu F*CK THEM sleduje na Instagrame, vie, že býva na Miletičovej ulici. Už o niekoľko mesiacov sa však presťahuje do najväčšieho apartmánu rezidenčného projektu Vajnorská 21, ktorý spracoval domáci ateliér CAKOV + PARTNERS. 

O návrh interiéru s výmerou 173,6 štvorcového metra sa postaral tím ZEIT architects, pričom projektový manažment majú pod palcom ľudia z EM Works. Yaksha nám ukázal detailné vizualizácie od štúdia Subpixel, ktoré nájdeš v galérii nižšie. 

Odporúčané
Bitcoin môžeš využiť na kúpu nehnuteľnosti aj u nás. V tomto meste vznikajú loftové byty v industriálnom štýle pre mladých Bitcoin môžeš využiť na kúpu nehnuteľnosti aj u nás. V tomto meste vznikajú loftové byty v industriálnom štýle pre mladých 16. marca 2021, 15:03

Hlavnou požiadavkou na architektov bolo vytvorenie čistého dizajnu, ktorý sa bude niesť v ázijskom štýle. Všetkým miestnostiam dominujú prírodné materiály v tlmených tónoch, ktorých krásu podčiarkujú výrazné farebné akcenty, ako napríklad ostrovček v kuchynskej časti alebo čierne toalety inšpirované predajňami značky Billionaire Boys Club. 

Yaksha plánuje priestor využívať na bývanie, ktoré príležitostne premení aj na galériu so súkromnými vernisážami. K bytu patrí aj obrovská terasa s výmerou 43,1 štvorcového metra a výhľadom na viacero krás Bratislavy vrátane Koliby. 

V galérii si môžeš pozrieť všetky vizualizácie tohto 2-podlažného apartmánu v polyfunkčnom objekte, ktorého súčasťou bude napríklad aj francúzska pekáreň či kaviareň s vinárňou. 

ZEIT architectsZEIT architectsZEIT architectsZEIT architects
Zobraziť galériu
(23)
Späť
Zdieľať
Diskusia