Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2021, 11:50
Čas čítania 0:41
Jakub Paulík

Hlavu rodiny Geissenovcov Roberta zadržala polícia. Noc údajne strávil vo väzbe bez postele s 30 zadržanými osobami

Hlavu rodiny Geissenovcov Roberta zadržala polícia. Noc údajne strávil vo väzbe bez postele s 30 zadržanými osobami
Zdroj: TV JOJ
ZAUJÍMAVOSTI GEISSENOVCI
Uložiť Uložené

Jeho manželka Carmen bola celá bez seba.

Spomínaš si ešte na bohatú rodinu Geissenovcov a ich reality šou, ktorá kedysi bežala na TV JOJ? Hlava rodiny Robert má podľa RTL opletačky so zákonom. Jeho manželka Carmen cez video na Instagrame svojim sledovateľom prezradila, že jej muža 7. marca v Madride zadržala polícia, ktorá ho podozrievala z krádeže, ku ktorej došlo pred viac ako 20 rokmi. 

Odporúčané
Ako byť fit aj počas karantény? Známych fitnes trénerov sme sa pýtali, ako cvičiť doma a či sú online tréningy budúcnosť Ako byť fit aj počas karantény? Známych fitnes trénerov sme sa pýtali, ako cvičiť doma a či sú online tréningy budúcnosť 5. marca 2021, 14:30

Toto je nepredstaviteľné, sme v Madride na letisku a Roberta zatkli, pretože údajne pred 20 rokmi niečo ukradol. Ja tomuto nemôžem uveriť, som úplne šokovaná,“ hovorila Carmen. Robert vraj strávil jednu noc bez postele a vo väzbe sa nachádzal s ďalšími 30 osobami. Advokáti však Geissena dostali na druhý deň na slobodu.

Domov
Zdieľať
Diskusia