Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2021, 17:06
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

Ministerstvo zdravotníctva otvára nové termíny na očkovanie, buď v strehu

ZDRAVIE OČKOVANIE
Uložiť Uložené

Naďalej funguje formulár na prihlasovanie na očkovanie na starej platforme, a tak sa musia záujemcovia pripraviť na náročný proces prihlasovania.

Ministerstvo zdravotníctva avizuje ďalšie termíny na očkovanie. „Dnes budeme otvárať termíny na očkovanie vakcínou od spoločnosti Pfizer pre ľudí starších ako 70 rokov a aj termíny na očkovanie vakcínou od spoločnosti AstraZeneca pre ľudí vo veku 60 - 70 rokov,“ oznámil rezort na Facebooku. Zverejnil tiež harmonogram očkovania, ktorý bude rovnaký ako včera. 

Odporúčané
KOALIČNÁ KRÍZA: Stranám Za ľudí a SaS bude pravdepodobne stačiť hlava Mareka Krajčího KOALIČNÁ KRÍZA: Stranám Za ľudí a SaS bude pravdepodobne stačiť hlava Mareka Krajčího 10. marca 2021, 14:10
  • O 18.30: Bratislavský a Trnavský kraj
  • O 19.00: Trenčiansky a Nitriansky kraj
  • O 19.30: Žilinský a Banskobystrický kraj
  • O 20.00: Prešovský a Košický kraj

Zatiaľ funguje prihlasovací formulár na starom systéme, ktorý v posledných dňoch opakovane padal a neumožňoval sa prihlásiť každému záujemcovi. Aj preto by sa mali záujemcovia pripraviť na technické problémy a byť trpezliví. 

Domov
Zdieľať
Diskusia