Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2021, 18:14
Čas čítania 1:03
Viktor Kniš

Ceco sa prihovára z nemocnice: Sestričky behajú ako Usain Bolt, ľudia s pozitívnym testom sa chodia pýtať, čo majú robiť

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Autor vtipných obrázkov populárny na Instagrame je v nemocnici. Kým sestričky a lekári ledva stíhajú starať sa o pacientov, politici a ľudia na internete sa hádajú, kopú a útočia na seba.

Známy tvorca meme obrázkov Ceco sa na Instagrame prihovoril svojim fanúšikom nezvyčajným spôsobom. Väčšina ho pozná ako vtipného človeka s posunutými hranicami humoru, a preto majú jeho vážne slová ešte väčšiu silu. Svoju skúsenosť zo slovenskej nemocnice opisuje ako absurdnú, neuveriteľnú a šialenú.

Ceca museli včera večer hospitalizovať, a tak sa dostal na necovidové oddelenie, kde sa však o neho starajú sestričky, ktoré museli odbiehať k pacientom nakazeným koronavírusom. „Medzitým ako ma vyšetrovala doktorka, ktorá tu bola sama aj so sestričkou lebo taký je stav momentálne, musela asi trikrát odbehnúť ku Covid pacientom. Bežala rýchlejšie ako Usain Bolt, keď ho preženie na antuke,“ popisuje Ceco svoje prvé zážitky po hospitalizácii. 

Domov
Zdieľať
Diskusia