Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2021, 14:27
Čas čítania 0:26
Jakub Paulík

23-ročný Marek podrezal svojho psa. Na krku mal 20-centimetrové poranenie

23-ročný Marek podrezal svojho psa. Na krku mal 20-centimetrové poranenie
Zdroj: PZ SR
NEWS PES TÝRANIE ZVIERAT
Uložiť Uložené

Mladík môže skončiť vo väzení.

Majiteľ amerického pitbulteriéra z Bratislavy je obvinený z úmyselného týrania zvieraťa. V prípade, ak mu preukážu vinu, môže sa dostať za mreže na 1 až 5 rokov. 23-ročný Bratislavčan Marek bývajúci na Kupeckého ulici podľa polície krátko po 2. hodine v noci 22. októbra 2020 podrezal svojho psa.

Odporúčané
Sú policajné psy hľadajúce drogy závislé? Tréner spolupracujúci s armádou aj Rytmusom nám prezradil viac (Rozhovor) Sú policajné psy hľadajúce drogy závislé? Tréner spolupracujúci s armádou aj Rytmusom nám prezradil viac (Rozhovor) 2. februára 2019, 13:43

Po vykonaní tejto ohavnosti zavolal svojmu známemu a povedal mu, že ho vraj pes napadol. Túto verziu ale vyšetrovateľ nepotvrdil. Po príchode do bytu Marekov známy videl, že je zrejme opitý. Psa ihneď zobral na veterinárnu pohotovosť.

Na základe policajných zistení a výsledkov znaleckého skúmania odboru veterinárstvo, odvetvia kynológie, bolo preukázané, že zviera utrpelo rezné poranenie o dĺžke cca 20 cm v oblasti krku a ďalšie povrchové poranenia v oblasti hrudníka,“ informovala polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia