Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2021, 18:42
Čas čítania 2:25
Richard Balog

Kaley Cuoco so šampanským a pizzou v ruke, ale aj honosné róby. Toto sú najlepšie outfity z tohtoročných Zlatých glóbusov

Kaley Cuoco so šampanským a pizzou v ruke, ale aj honosné róby. Toto sú najlepšie outfity z tohtoročných Zlatých glóbusov
Zdroj: Instagram / @louisvuitton
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

78. ročník odovzdávania prestížnych cien sa presunul do online sveta, ale známe tváre nám aj napriek tomu predviedli slávnostné outfity hodné pozornosti.

Len pred niekoľkými hodinami sa skončilo virtuálne odovzdávanie filmových a seriálových cien Zlatý glóbus, ktoré nám aj napriek stále pretrvávajúcej pandémii prinieslo aj outfity z červených kobercov, respektíve záhrad či obývačiek v podaní známych tvárí

Tie si veľmi dobre uvedomujú vážnosť obdobných galavečerov a opätovne predviedli honosné róby z dielní módnych domov či luxusné šperky v hodnote niekoľkých miliónov eur. V nasledujúcich riadkoch sa tak môžeš tešiť na božsky krásnu Gal Gadot, sofistikovanú Kate HudsonAnyu Taylor-Joy a ďalšie. 

Zabudnúť však nemôžeme ani na Kaley Cuoco, ktorá tohtoročné Zlaté glóbusy zobrala s humorom – so šampanským a s pizzou v ruke. 

Výsledky tohtoročných Zlatých glóbusov nájdeš v samostatnom článku
Odporúčané
Minimalistické módne značky, ktoré musíš spoznať a vyskúšať Minimalistické módne značky, ktoré musíš spoznať a vyskúšať 26. februára 2021, 13:18

Wonder Woman Gal Gadot patrí medzi najkrajšie ženy sveta a v bielych šatách z dielne Givenchy šitých na mieru vyzerala ako grécka bohyňa. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Golden Globes (@goldenglobes)

Skvelo počas uplynulej noci vyzerala taktiež Renée Zellweger, ktorá stavila na dlhé čierne šaty od Giorgio Armani Privé. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Golden Globes (@goldenglobes)

Kate Hudson nás najprv na samotný slávnostný večer lákala v bielych šatách s asymetrickým výstrihom značky Proenza Schouler a následne v róbe Louis Vuitton s netradičným vybíjaným opaskom a volánovými rukávmi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia