Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2021, 20:22
Čas čítania 0:37
Lukáš Čelka

V Prešovskom kraji môžu cez víkend očkovať aj taxikárov a predavačov potravín pod 55 rokov

NEWS OČKOVANIE
Uložiť Uložené

Vakcínu môžu dostať aj 18-roční ľudia.

V Prešovskom kraji sa budú môcť od soboty očkovať nielen učitelia ale už aj taxikári alebo predavači potravín, a to napriek tomu, že majú len 18 rokov, informoval o tom portál Denník N. Spomínané profesie sa môžu očkovať v samosprávnych krajov, kde majú očkovať vakcínou od spoločnosti AstraZeneca.

Odporúčané
Maroko sa chystá budúci týždeň legalizovať marihuanu. Chce tak pomôcť tamojším poľnohospodárom Maroko sa chystá budúci týždeň legalizovať marihuanu. Chce tak pomôcť tamojším poľnohospodárom 26. februára 2021, 19:18

Na Slovensku je túto akciu možné použiť len pri ľuďoch, ktorí sú mladší ako 55 rokov a to napriek tomu, že je registrovaná aj pre starších. Ministerstvo zdravotníctva poslalo župám vakcíny a ministerstvo školstva malo dodať očkovacie zoznamy. Ukázalo sa však, že vakcín je viac ako ľudí na zoznamoch a preto sa môžu očkovať aj iné povolania z ohrozených skupín, ktoré pracujú s ľuďmi.

Domov
Zdieľať
Diskusia