Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2021, 6:53
Čas čítania 1:01
Adam Novosad

Britovi ponúkli prednostne vakcínu, lebo mu vyšlo BMI 28 000. Výšku 6,2 centimetra mu nechtiac zapísali do zdravotnej karty

NEWS VAKCÍNA
Uložiť Uložené

Tento Brit priznal, že v lockdowne trochu pribral, ale až také kritické to podľa neho nie je.

Novinár Liam Thorpe nepatrí medzi seniorov ani rizikovú skupiny ľudí, ktorá by mala mať nárok na vakcínu proti koronavírusu čo najskôr. Keď mu preto lekár napísal, nech sa príde dať zaočkovať, nerozumel, ako môže preskočiť toľko prednostných skupín.

Na Twitteri však napísal, že vakcínu neodmietne, keďže by si ju mal nechať pichnúť každý, komu sa naskytne príležitosť. Z očkovania však nič nebolo, lebo Liam zavolal svojmu obvodnému lekárovi, aby sa uistil, či sa nevyskytla nejaká chyba.

„Takže budúci týždeň nedostanem vakcínu. Čudoval som sa, prečo ma vybrali pred všetkými, tak som zavolal lekárovi. Ukázalo sa, že mali moju výšku zapísanú ako 6,2 centimetra namiesto 6 stôp a 2 palce, čo znamenalo BMI 28 000,“ skonštatoval.

Domov
Zdieľať
Diskusia