Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2021, 20:38
Čas čítania 0:34
Jakub Paulík

Cinkota a Belohorcová sú Jay-Z a Beyoncé, mladý herec bez kostýmu má „len gule“. Markíza láka na novú sériu známej šou

FILMY A SERIÁLY TVOJA TVÁR ZNIE POVEDOME
Uložiť Uložené

6. séria Tvoja tvár znie povedome sa blíži.

Známe slovenské osobnosti sa budú opäť maskovať do úloh hudobných hviezd. TV Markíza prichádza s novou sériou populárnej televíznej šou Tvoja tvár znie povedome, ktorú vysiela už od roku 2016. V upútavke môžu diváci vidieť napríklad bývalú slovenskú moderátorku Zuzanu Belohorcovú či herca a dabéra Dušana Cinkotu.

Odporúčané
Dušan Cinkota: Vo väzení je prostitúcia, milostné vzťahy. Tí, čo rozhodujú o drogovej legislatíve, by mali zmúdrieť (Rozhovor) Dušan Cinkota: Vo väzení je prostitúcia, milostné vzťahy. Tí, čo rozhodujú o drogovej legislatíve, by mali zmúdrieť (Rozhovor) 9. apríla 2019, 14:21

Tí sa v traileri predstavia ako manželské duo Beyoncé a Jay-Z. Markíza však v novej sérii neponúkne len staré známe tváre, ale tiež čoraz obľúbenejších nováčikov, medzi ktorých patrí aj Martin Klinčúch alias Tomi zo seriálu Pán profesor. V reklamnej upútavke sa Martin ukáže ako Miley Cyrus zo známeho klipu ku skladbe Wrecking Ball.

Svojej kolegyni zo šou, ktorá sa ho spýta, či nevidel jej kostým, povie, že si so sebou priniesol „len gule“. Okrem menovaných ľudí sa v 6. sérii objaví Kristína Madarová, Fero Joke, Evelyn a ďalší. Porotu bude predstavovať trojica Kuly, Zuzka Kubovčíková Šebová a Lujza Garajová Schrameková.

Domov
Zdieľať
Diskusia