Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2021, 6:29
Čas čítania 1:18
Katarína Danková

Beyoncé posiela svoju najnovšiu kolekciu IVY PARK v kocke ľadu

NEWS ADIDAS BEYONCÉ
Uložiť Uložené

Oficiálny dátum spustenia predaja tretieho pokračovania speváčkinej kolekcie je 19. február.

Ako je u speváčkinej značky zvykom, jednotlivé kúsky sa zvyknú vypredať behom niekoľkých sekúnd. Svoje by o tom vedeli povedať všetci nahnevaní fanúšikovia, ktorým sa prepracované a štýlové oblečenie neušlo. Tento rok ADIDAS x IVY PARK predstavuje svoju tretiu kolekciu s názvom ICY PARK a prevažne pôjde o zimné kúsky na lyžiarske svahy. 

Odporúčané
Nová kolekcia adidas x Ivy Park sa vypredala behom niekoľkých minút Nová kolekcia adidas x Ivy Park sa vypredala behom niekoľkých minút 7. decembra 2020, 20:52

Ako už z názvu vyplýva, ide o ľadovú kolekciu. Určená je pre všetkých športových nadšencov, ktorí chcú aj na svahu vyzerať štýlovo. V najnovšej kampani zverejnenej na sociálnych sieťach samotnej speváčky a jej značky, Beyoncé pózuje v snehovo bielom lyžiarskom komplete, ale i obtiahnutej magentovej  súprave, nehovoriac o hnedej „podkategórii“ ICY kolekcie a podobne.

Domov
Zdieľať
Diskusia