Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2021, 9:30
Čas čítania 9:55
Daniel Mikolášik

Nasratá žena: Nehanbím sa na Instagrame ukázať visiace brucho z nohavíc. Moje paródie dodávajú ženám sebavedomie (Rozhovor)

Nasratá žena: Nehanbím sa na Instagrame ukázať visiace brucho z nohavíc. Moje paródie dodávajú ženám sebavedomie (Rozhovor)
Zdroj: Nasratá žena
REFRESHER
Uložiť Uložené

Influencerky sa skrývajú za skrášľujúce filtre. Ja naopak za taký, čo zo mňa robí otravu s piskľavým hlasom, hovorí v rozhovore Nasratá žena.

Jej kariéra odštartovala spontánnou krátkou básničkou, ktorou sa snažila vyventilovať v čase, keď bola nahnevaná na celý svet. Po básničkách prišli paródie na fotografie známych Slovákov, vtipné skeče, či cover skladby s vlastnými textami. Hovorí si Nasratá žena a aktuálne sa na sociálnych sieťach môže pochváliť desiatkami tisíc sledovateľov.

„Neviem povedať, či sa považujem za komika. Pre mňa osobne som stále len trapka zo sídliska, čo dáva prízemné príspevky na internet,“ hovorí Nasratá žena, ktorá sa okrem zabávania snaží prostredníctvom svojich príspevkov dodať ženám aj sebavedomie. 

„Nehanbím sa na Instagrame ukázať visiace brucho z nohavíc, vlniace sa stehná či povievajúci triceps, ktorým by som pri tenise mohla odrážať loptičky,“ konštatuje v rozhovore s úsmevom na tvári.

V rozhovore s Nasratou ženou sa dozvieš:
  • Čo si myslí o tvrdení, že je „zlá napodobenina Fera Joke“
  • Ako na jej paródie reagujú celebrity, ktoré napodobňuje
  • Prečo svoju skutočnú tvár skrýva za filter
  • Či sa inšpirovala známou austrálskou komičkou Celeste Barber, ktorá rovnako paroduje svetové celebrity
  • Prečo skončila s úspešnou sériou sarkastických básničiek
  • Čo si myslí o „dokonalých“ fotkách influenceriek
Nasratá žena
Zdroj: Nasratá žena


Kto je Nasratá žena?

Nasratá žena je vo svojej podstate alter ego obyčajného dievčaťa z malého mesta, ktoré chce rozosmievať ľudí. Nechcem sa škatuľkovať, ani stavať do pozície, ktorá mi nie je prirodzená, a preto by som sa charakterizovala ako niekto, kto miluje ironický, občas možno prízemný humor a je za každú zábavu.

 
Prečo si sa rozhodla práve pre tento pseudonym?

Profil Nasratej ženy som vytvorila v období, kedy som bola znudená, chorá, nahnevaná na celý svet. Vtedy mi napadla krátka básnička, ktorú som napísala na ružový podklad s obéznymi jednorožcami. Išlo o spontánnu záležitosť, ktorú som posunula na sociálne siete s tým, že som nemala žiadne očakávania, len som nejakým spôsobom potrebovala vyventilovať svoje emócie.

V anonymite a bez toho, aby so mnou niekto z okolia konfrontoval, prečo som to napísala práve takto. Názov teda priamo súvisel s básničkami a keďže som nečakala, že ma zaregistruje širšia verejnosť, prípadne sa môj záber rozšíri aj do hudby, nepovažovala som v tom období za dôležité riešiť nejaký slušnejší názov.

Odporúčané
Komik Fero Joke: Pride je u nás potrebný. Akonáhle tam nabehne niekto polonahý, len tým pokazí celý dojem (Rozhovor) Komik Fero Joke: Pride je u nás potrebný. Akonáhle tam nabehne niekto polonahý, len tým pokazí celý dojem (Rozhovor) 11. augusta 2019, 20:13

 
Aktuálne tvoríš predovšetkým vtipné koláže, v ktorých paroduješ známe slovenské osobnosti. Je to tvoja najúspešnejšia séria?

Úprimne, mám pocit, že všetko, čo momentálne ohľadom Nasratej ženy robím, je v podstate len paródiou na dokonalosť, vážnosť, problémy. Za gro stále považujem cover verzie známych skladieb, ktoré sú z môjho pohľadu úspešnejšie, ako paródie fotografii. Predsa len, pesničku si môžeš pustiť, spievať, tancovať na ňu, smiať sa na nej, plakať pri nej, čokoľvek a opakovane. Na fotku sa pozrieš raz. Každopádne, mám na ne skvelé ohlasy a je mi jedno, či mi pod snímkou zasvieti jeden lajk od mamy, alebo tisíce. Dôležité je len to, že niekoho rozosmejem.

 
Nie je to však žiadna novinka, pred pár rokmi sa tým preslávila práve komička Celeste Barber. Inšpirovala si sa ňou?

Absolútne sa netajím tým, že milujem Celeste Barber, ktorá môže byť svojím prístupom k životu a sebe samej pre mnohé ženy veľkou inšpiráciou. Vo svete je, samozrejme, s podobným obsahom najúspešnejšia, no keď som robila prvé fotky, paradoxne, jej tvorba mi absolútne nenapadla.

Uvedomujem si, že hranica medzi zábavou a trápnosťou je mimoriadne tenká a balansujem na nej v každom príspevku. Aj ja sama si niekedy hovorím, či to už nie je príliš.

Ako ten nápad teda vznikol?

Akurát som v kuchyni čakala, kým sa mi vylúhuje čaj, keď som si pozerala Instagram a vyskočila na mňa fotka Nely Pociskovej, ktorá mala na sebe takmer totožné nohavice a podprsenku ako ja. Prišlo mi to vzhľadom na rozdielne proporcie zábavné, a tak som sa odfotila s malou dušičkou, že sa neurazí.

Následne mi prišli desiatky správ, ako ľudí táto koláž pobavila a ďalšie boli už len prirodzenou cestou. Klamala by som však, ak by som tvrdila, že Celeste nepoznám, prípadne nie je mojou inšpiráciou. Naopak, veľmi jej fandím a obdivujem, ako dokáže z každej vážnej situácie vykľučkovať s úsmevom a nehanbí sa za kilo navyše alebo za to, ako vyzerá v nelichotivej póze. 

Odporúčané
Pole dancerka Dušana: Muži po mne zatiaľ nehádzali peniaze ako pri striptíze. Pokojne to však privítam (Rozhovor) Pole dancerka Dušana: Muži po mne zatiaľ nehádzali peniaze ako pri striptíze. Pokojne to však privítam (Rozhovor) 7. februára 2021, 9:30


Reagujú na tvoje koláže aj samotné celebrity, ktoré napodobňuješ?

Ja žijem v takej bubline, kde si vôbec neuvedomujem, že by sa moje fotky mohli dostať k nejakým celebritám. Stále mám pocit, akoby som tvorila obsah pre mojich kamarátov na Facebooku a skutočnosť, že by sa dostali k osobe, ktorej sa to týka, mi príde ako sci-fi. Napriek tomu som si už vymenila zopár správ s parodovanými osobnosťami a ostala som nadšená.

Nasratá žena
Zdroj: Nasratá žena

 
Aké správy napríklad? A od koho?

Ozvala sa mi napríklad Veronika z Twiins, ktorá bola úžasne rozkošná, so smiechom reagovali aj Tatiana Žideková, Lula Gachulincová, Nela Pocisková aj Zuzana Plačková. Mojim zámerom nie je nikoho zosmiešniť. Chcem len ľuďom ukázať, že aj zdanlivá dokonalosť môže byť obyčajná, veselá, a dokonca aj s kilom navyše. A som rada, že to chápu aj tí, ktorých parodujem.

Urazila sa už nejaká slovenská celebrita?

Vyskúšaj predplatné
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 94460 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Prečo podľa slov Nasratej ženy nie je napodobeninou Fera Joke
  • Aké hejty schytáva najčastejšie
  • Či má v pláne niekedy odhaliť svoju skutočnú tvár
  • Ako sa v jej tvorbe dostala do rutiny a musela to stopnúť
  • Prečo začala s covermi skladieb a ako
Domov
Zdieľať
Diskusia